ako klame mafija!

P2500451

00

KPK (4)

63

 „Mesto Trenčín bude podporovať darcov krvi iným spôsobom.“ 

AKÝM?????
  Stačilo by im aj toľko ako sú podporované veľmi „strategické športy futbal, hokej, hádzaná a florbal.“ 100 tisíc eur.
   Nie je veľmi „strategické športovanie skutok, za ktorý sa vo všeobecnosti neočakáva benefit. Ide o veľmi dobrovoľné a veľmi nezištné rozhodnutie jednotlivca.“

64

Túto veľmi 1duchú otázku som sa pýtal Mesta mafijánskeho v apríli, máji aj júni 2017. Odpoveď stále nepoznám. Ono to v Meste mafijánskom funguje tak, že čo sa nedá vybaviť primitívnymi táraninami a klamstvom nevybaví sa vôbec! Spresnil a dodal.

INFOrmácia
Váš príspevok bol zaznamenaný a po redakčnej korektúre bude údajne zverejnený. Ďakujeme. Dodala Ságová.

1-tela-1-dusaPrimitívna Elita  Mesta mafijánskeho!

„Odpovede sú (údajne!) uverejňované v poradí podľa dátumu prijatia otázky.“

Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ:

Ďakujeme Vám za objektívny pohľad a názor.

Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ:

Ubezpečujeme Vás, že si otázky nevyberáme a už vôbec neriešime, či nám niečo vyhovuje alebo nie. Zároveň však prosíme o pochopenie, že nie všetci úradníci sú za počítačmi, ale mnohí sú v teréne. Navyše, okrem odpovedania na otázky je na úrade celkom široká agenda riešenia „vecí“, prípravy investícií a podobne. Prosíme preto o zhovievavosť a trpezlivosť, verte, že v rámci časových možností sa naozaj snažíme odpovedať na otázky čo najskôr. Ak sme Vám na otázku neodpovedali dlhšie ako mesiac – prosím Vás – o jej pripomenutie. Ďakujeme.

http://www.trencin.sk/otazky_odpovede

5

hm

29

verejný činiteľ m

Zároveň mám z tohto miesta veľmi veliké objektívne pochopenie pre veľmi primitívnych KOmunálnych mafijánov, riťolescov aj klamárov s veľmi obmedzenými kapacitami! Ďakujem exekutíve.

KP IL (2)

Toto nie je jediná nezodpovedaná otázka. Najmä tie týkajúce sa „práce“ veľmi primitívnej Elitnej trenčianskej obecnej „polície“ sú najháklivejšie! Veľmi primitívna Elitná trenčianska obecná „polícia“ je vedúcou silou Mesta mafijánskeho a preto jej „prácu“ ani „prácu“ a osobu pána načalnika s veľmi „obmedzenými kapacitami“ nie je možné „dehonestovať, ohovárať, poškodzovať z tohto miesta!“ Jej „prácu“ je dovolené „z tohto miesta“ iba veľmi primitívne „vyzdvihovať,“ dodal riťolezec Petrík. 

riťo lezec werejny

vyslovenej-pravdy-sa-netreba-bat-1

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *