„môžu“….

Nasledujúce podobenky, videjá a texty nie sú vhodné pre deti a veľmi citlivé, veľmi slabé a veľmi riťolezecké primitívne prispôsobivé povahy!! Obsahujú z tohto miesta podobizne, “myšlienky v rámci svojich obmedzených kapacít” aj veľmi primitívnych prispôsobivých odporných “ohovorených, poškodených” mafijánov, parazitov, riťolescov, Nerómov a klamárov!!

Môžu spôsobiť poškodenie aj Vášho zdravia “proti Vašej vôli”!! Dodal.

km

 

Dostal som „odpoveď“ na interpeláciu. Od veľmi prispôsobivej primitívnej „polície“ trenčianskej obecnej.

From: Mgr. Peter Sedláček [mailto:peter.sedlacek@trencin.sk]
Sent: Monday, July 3, 2017 12:35 PM
To: sjekel.j@gmail.com
Subject: Odpoveď

Dobrý deň.

Zasielame Vám odpoveď na Váš podnet zo dňa 24.6.2017, 5:28 PM.

V prípade ak majú občania podozrenie, že bol spáchaný priestupok proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky, môžu to oznámiť na tel. číslo 159, respektíve 158 (PZ SR).

S pozdravom

Mgr. Peter Sedláček

Zástupca náčelníka MsP Trenčín

Tel. +421 902 911 022

  Ani Toto nie je odpoveď na otázky ktoré som žiadal „v rámci svojich kapacít,“ ale veľmi primitívny prispôsobivý mafiján a klamár to nazýva vždy „odpoveďou.“

      No mám s primitívmi a klamármi vysokú mieru zhovievavosti!! Je to lepšie ako nič, a beriem do úvahy jeho veľmi „obmedzené kapacity“ a aj to, že mafiján primitívny to ináč nevie a nedokáže!! Veď preto je v takej funkcii. Aj túto „odpoveď“ považujem za veliký úspech! Veď koľko sa veľmi primitívne, prispôsobivé „vedenie trenčianskej mestskej polície“ natrápilo, kým „pochopilo v rámci svojich obmedzených kapacít“ čo žiadam z tohto miesta!!Kým zosmolilo aspoň takúto „odpoveď“! To je vždy KOleKTívny výkon, dielo. Jeden primitív s titulom by si stým neporadil! Veď aj píše, „zasielame Vám odpoveď.“ Ďakujem vám udatní súdruhovia „proti mojej vôli.“

V Meste mafijánskom sa takýto primitívny prispôsobiví „ľudský odpad“ vždy veľmi dobre uplatní? Alebo by ste ho mali radšej v nejakej zodpovednej funkcii?? Ako lekára, pilota, kuchára, automechanika, elektrikára, opravára výťahov, kuriča, obuvníka, pekára, kolchozníka, kŕmičku bravčového dobytka, predavačku, záchranára, požiarnika, úradníka v banke, pracovníka na stavbe alebo v továrni….????! Jeho miesto a jemu veľmi podobných je LEN v takýchto primitívnych mafijánskych spolkoch!! Bol by aj veľmi dobrý „novinár.“  Síce veľmi otravujú a obťažujú veľmi „slušných a veľmi normálnych ľudí,“ ale oni vedia, že inde by narobili väčšie škody. Tak nech pekne aj naďalej parazitujú tam kde sú! Tam môžu bez obmedzenia komunálne masturbovať – „pracovať,“ brať za to „zaslúženú odmenu.“   A „pán primátor Mesta Trenčín“ aj vždy celý „poslanecký zbor“ sú s nimi, aj so sebou, „veľmi spoKOjní proti mojej vôli!!“

https://paskuliak.blog.sme.sk/c/457729/volicka-kotlebu-husle-nie-su-chlieb-a-preto-sa-ich-neoplati-vyrabat.html?ref=tit – „A mám radosť, že robím poctivú robotu a zostane po mne niečo hodnotné.“ Ale veď To máte aj vy tú radosť!! A ešte väčšiu  ako nejaký husliar. Spresnil

KM Z (21)„Každý nezmysel.“ Dodal Kunert.

L1380390Plytvá energiu, čas, peniaze a prostriedky „proti mojej vôli“ na sliedenie vo veľmi bočných uličkách na veľmi drobné priestupky v doprave! A pritom tieto veľmi bočné uličky sami o sebe nemajú veľmi normovanú šírku.

KM Z (13)„Každý nezmysel.“ Dodal Kunert.

KM Z (7)„Každý nezmysel.“ Dodal Kunert.

KM Z (5)„Každý nezmysel.“ Dodal Kunert.

KM Z (2)„Každý nezmysel.“ Dodal Kunert.

KM Z (26)„Každý nezmysel.“ Dodal Kunert.

KM Z (18)„Každý nezmysel.“ Dodal Kunert.

L1380396Plytvá energiu, čas, peniaze a prostriedky „proti mojej vôli“ na sliedenie vo veľmi bočných uličkách na veľmi drobné priestupky v doprave! A pritom tieto veľmi bočné uličky sami o sebe nemajú veľmi normovanú šírku.

0

Táto odpoveď veľmi „normálneho prispôsobivého občana“ Jana Kunerta, ktorý chce veľmi normálne a veľmi slušne žiť v tomto meste, ale je žiaľ šikanovaný veľmi primitívnou mestskou políciou za veľmi nezmyselné veci, ktoré komplikujú život a znižujú životný štandard, nehovoriac o tom, aké veľmi negatívne svetlo vrhajú na povesť  veľmi primitívnej mestskej polície v Trenčíne, nemôže potešiť. Rovnako ani veľmi „slušnú, prispôsobivú a normálnu“ ENI B. z cesty „Záhumenského.“

     Vidíte, ako sa primitívna klamárska mafija odmeňuje svojim prispôsobivým sympatizantom?! No, len si s ňou začínajte z tohto miesta….

   Mestská polícia sa ma starať a poriadok v meste, a nie plytvať energiu, čas, peniaze a prostriedky „proti mojej vôli“ na sliedenie vo veľmi bočných uličkách na veľmi drobné priestupky v doprave! Pritom tieto veľmi bočné uličky sami o sebe nemajú veľmi normovanú šírku. Veľmi prispôsobivý, veľmi normálny občan Jan Kunert sa odmieta z tohto miesta pozerať na plytvanie zdrojov pridelených veľmi primitívnej prispôsobivej trenčianskej mestskej polícii! Mie100 toho, aby robili veľmi dôležitejšie a zmysluplnejšie veci, budú preverovať každý podnet vo veľmi bočných uličkách, a pritom tieto uličky sami o sebe nemajú veľmi normovanú šírku! Budú sliediť po Meste mafijánskom, a veľmi šikanovať „v rámci svojich obmedzených kapacít“ veľmi širokú, normálnu, prispôsobivú skupinu ľudí, a len veľmi ťažko im v tom z tohto miesta zabrániť. Budú im veľmi znepríjemňovať život!  Ich kapacity sú našťastie veľmi obmedzené, ale pri súčasnom stave legislatívy a postojov orgánov štátnej správy nemajú na výber. Ja by som To nazval ako kríza demokracie, ale veľmi verím, že v rámci možností, ktoré majú,  sa veľmi snažia tento stav zmeniť.

Otázka od: Jan Kunert, 22.03.2017

Dobry den, v meste TN je obcan Jozef Siekel, ktory zneprijemnuje asi vsetkym normalnym obcanom zivot, hlavne soferom, resp majitelom aut. Sliedi po meste (najnovsie aj v Piestanoch, TN mu uz asi nestaci), vola mestsku policiu na kazdy nezmysel, ktory najde a odfoti. Tyka sa to hlavne parkovania, ktore je aj uz aj tak dost kriticke v celom meste, a zvlast po zavedeni „efektivneho“ rezidentskeho parkovania. Sme mlada rodina, vychovame dieta – buducnost tejto spolocnosti, plnime si riadne obcianske povinnosti, nase dane putuju do mestskej kasy, chceme normalne a slusne zit v tomto meste. Kvoli takemuto cloveku sme, zial, sikanovani mestskou policiou za nezmyselne veci, ktore komplikuju zivot a znizuju zivotny standard, nehovoriac o tom, ake negativne svetlo vrhaju na povest mestskej policie v Trencine. Uvedeny priklad je, samozrejme, len vrchol ladovca aktivit Jozefa Siekela. Mestska policia sa ma starat a poriadok v meste, a nie plytvat energiu, cas, peniaze a prostriedky na zabedneneho cloveka, ktory zneuziva system. Odmietam sa pozerat na plytvanie zdrojov pridelenych mestskej policii na bezpredmetne vymysly daneho cloveka. Co je mozne s tymto obcanom robit? Aky je Vas navrh na riesenie? Dakujem!

Odpoveď:

Ivan Liptai, náčelník mestskej polície:

Plne Vám dávam za pravdu. Ja by som to nazval ako kríza demokracie, keď ktokoľvek šikanuje širokú skupinu ľudí a len ťažko mu v tom zabrániť. My ako MsP s ním máme najväčšie problémy, okrem dennodenného ohlasovania drobných priestupkov v doprave nás neustále znevažuje, dehonestuje našu prácu. My musíme preveriť každý podnet, naše kapacity sú obmedzené a miesto toho, aby sme robili dôležitejšie veci, preverujeme dopravné priestupky v bočných uličkách, kde podáva podania na nelegálne státie a pritom tieto uličky sami o sebe nemajú normovanú šírku. Veľmi nás zaťažuje, čo sa týka výkonu služby aj administratívy, ale pri súčasnom stave legislatívy a postojov orgánov štátnej správy nemáme na výber. Sám som na neho podal trestné oznámenie, žiaľ, kompetentné orgány to vyhodnotili len ako priestupok voči občianskemu spolužitiu. Verte, že v rámci možností, ktoré máme,  sa snažíme tento stav zmeniť.

4K

táraniny KPýtal som sa toto. Bolo ale treba 2 krát. V Meste mafijánskom nie je samozrejmosťou odpovedať! Tu mám odpoveď po opakovanej interpeláci. Na mnohé žiadosti som nedostal nijakú odpoveď, a sú od mafije nedobytné. V Meste mafijánskom všetky INFOrmácie týkajúce sa veľmi primitívnej prispôsobivej trenčianskej mafije vybavuje LEN táto primitívna mafija! A LEN táto primitívna mafija si sama vyberá na čo a ako odpovie. Väčšinou sú To veľmi primitívne klamstvá „proti mojej vôli!“

    A keď sa jej niektorá žiadosť nepáči tak neodpovie. V Meste mafijánskom nie je NIKTO, kto by túto veľmi primitívnu trenčiansku obecnú mafiju v tomto SMERe uSMERnil!! Poslanci, primátor, kontrolórka, „novinári,“ sú všetci „v rámci svojich obmedzených kapacít“ len veľmi poslušní primitívni poskokovia trenčianskej obecnej mafije – vulgo „polície.“  

  1. mája 2017   24. júna 2017                                  Mestský úrad Trenčín

Žiadosť o INFOrmáciu podľa zákona číslo 211/ 2000

                                                         Dobrý Deň

„Po zavedení parkovacej politiky táto situácia sa zmení. Hej“

Žiadam z tohto miesta „v rámci svojich kapacít“ veľmi jasnú, 1značnú a zrozumiteľnú INFOrmáciu, či veľmi bočné uličky na priložených podobenkách sami o sebe majú veľmi normovanú šírku? Hej.

Môžem aj ja vzhľadom na veľmi „obmedzené kapacity“ trenčianskej mestskej „polície“ veľmi bezprostredne nahlásiť z tohto miesta v rámci svojich kapacít podozrenie na veľmi protiprávne konanie v týchto veľmi bočných uličkách na veľmi bezplatné tel. číslo 159?

Nebudem Tým veľmi zaťažovať trenčiansku mestskú  „políciu“ čo sa týka výkonu „služby“ aj administratívy? Musí „v rámci svojich obmedzených kapacít“ preveriť každý podnet.

Ale pri súčasnom stave legislatívy a postojov orgánov štátnej správy nemá veľmi na výber. Hej. Veľmi ale verím, že v rámci možností ktoré má, sa iba veľmi snaží „v rámci svojich obmedzených kapacít“ tento stav zmeniť. Hej.

Ďakujem za pochopenie. Hej.

j. sjekel

Správnu odpoveď stačí poslať bez zbytočných prieťahov elektronicky

Na svedomie:  OO PZ Trenčín     Okresná prokuratúra Trenčín

K w (18)„Každý nezmysel.“ Dodal Kunert.

64 „proti mojej vôli“

 

 

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *