„Fotí dokumenty. Fotí dokumenty. Fotí dokumenty. Fotí dokumenty.“

64

Nasledujúce podobenky, videjá a texty nie sú vhodné pre deti a veľmi citlivé, veľmi slabé a veľmi prispôsobivé riťolezecké primitívne povahy!! Obsahujú z tohto miesta podobizne, „myšlienky  v rámci svojich obmedzených kapacít“ aj veľmi primitívnych odporných mafijánov, parazitov, riťolescov a klamárov!!

Môžu spôsobiť poškodenie Vášho zdravia!!

http://www.trencin.sk/index.php?s-cv-contentID=otazky_odpovede&s-csv-pager-pindex=1

Otázka od: Mgr. Peter Gabaj, 02.06.2017

Pochvala mestskej polícii. Po tom, ako bolo upozornené na problém s obťažujúcou skupinou neprispôsobivých občanov, sa títo z mestského parku vytratili. Uvidíme, na ako dlho, ale v tieto slnečné, už takmer letné dni, je tadiaľ radosť prechádzať. Slušní ľudia a matky s deťmi, posedávajúce na lavičkách, mestskému parku pristanú viac ako rôzni jedinci, obťažujúci žobraním o peniaze. Dúfam, páni mestskí policajti, že tento pozitívny trend bude pokračovať. Česť Vašej práci.

Odpoveď:

 Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ:

Aj toto je pozitívny výsledok komunikácie s občanmi, ktorí problémy riešia priamou komunikáciou s Mestom a nie len cez sociálne siete. Ďakujeme. Mestskej polícii som Vás príspevok adresovala.

Viem 1.!

K L

KP IL (2)

„Fotí dokumenty o čom sú aj dôkazy.“ Údajne. Tieto údajné „dôkazy“ ale od mafije trenčianskej obecnej NIKTO NIKDY neuvidí!!

Veľmi primitívna „policajtka“ in memoriam Repková: „Naopak, p. Sjekel nám fotí dokumenty, o čom sú aj dôkazy.“

K M (7)

4K

K M (9)

„Fotíte mi dokumenty dobre, a zverejňujete ich na internete. Tak zmiznite odtiaľto ale rýchlo. Dobre!“   — Toto čo Tu brble tento primitív a klamár mafijánsky trenčiansky obecný Kubányi dňa 11. októBera 2014 sa stalo presne dňa 25. novemBera 2013, dobre.

K M (19)

K M (46)

K M (47)

K M (48)

120617 (12)

K M (49)

K M (50)

Tento trenčiansky Elitný obecný „policajt“ Kubányi sa mi dňa 25. novembera 2013 so zakrytou ušľachtilou „policajnou“ tváričkou takto prihovoril ľudským hlasom – „Ty si buzerant keď ma stále fotíš?“ Svoju veľmi primitívnu ušľachtilú „policajtskú“ tváričku si tento trenčiansky primitív obecný zakryl „v rámci svojich obmedzených kapacít úradným dokumentom, ktorým je administratívna pomôcka hliadková kniha,“ v ktorej sú zaznamenané intímne údaje 2 „tzv. prostých občanov.“

Tento veľmi prispôsobivý mafijánsky primitív a klamár trenčiansky obecný Kubányi mi úmyselne sprístupnil „v rámci svojich obmedzených kapacít“ mafijánskych intímne údaje 2 občanov. Meno, priezvisko, adresa, rodné číslo, číslo občianskej legitimácie!!

Ale podľa údajných „orgánov ochrany práva“ údajného Mesta mafijánskeho takéto konanie veľmi primitívneho, veľmi prispôsobivého „činiteľa verejného nie je priestupok, trestný čin ani iné protiprávne konanie.“

„Fotí dokumenty! Fotí dokumenty! Fotí dokumenty! Fotí dokumenty! Fotí dokumenty! Fotí dokumenty! Fotí dokumenty! Fotí dokumenty! Fotí dokumenty! Fotí dokumenty! Fotí dokumenty! Fotí dokumenty!  Dobre.“ Mafijánske!! spresnil. Tu je pôvod veľmi primitívnej, veľmi primitívnymi mafijánmi a klamármi opakovanej riekanky!

F D (25)

Ako dodám, práve tento veľmi prispôsobivý primitív mafijánsky trenčiansky obecný Kubányi, patrí prý  k najobľúbenejším „pracovníkom“ mafije trenčianskej obecnej u veľmi primitívneho mafijána a klamára veľmi „ohovoreného prispôsobivého pána náčelníka“ Ivana L. Chráni ho z tohto miesta „v rámci svojich obmedzených kapacít“ mafijánskych. Kvôli nemu primitívne klame!! Nikomu prý  len kvôli nemu NIKDY nedá „doklad ktorý sa ani nevyhotovuje.“ Prý veľmi primitívny mafiján a klamár, veľmi „ohovorený prispôsobivý pán náčelník“ svojmu veľmi primitívnemu miláčikovi „v rámci svojich obmedzených kapacít“ boskáva z tohto miesta (aj!) všetky výlošky pred nástupom do „služby.“

KP IL (5)

Ale keď je motívom takéhoto KOnania veľmi nežný, veľmi ušľachtilý cit, veľmi čistá láska, dá sa To „v rámci svojich obmedzených kapacít z tohto miesta“ pochopiť. Veľmi primitívny mafiján a klamár, veľmi „ohovorený prispôsobivý pán náčelníK“ prý Len kvôli tomuto veľmi nežnému vzťahu vyobcoval „v rámci svojich obmedzených kapacít“ z veľmi primitívnej mafije trenčianskej obecnej rovnako primitívnu mafijánku a klamárku Repkovú, aby sa prý nemusel o svojho primitívneho mafijánskeho veľmi prispôsobivého miláčika s nikým deliť „v rámci svojich obmedzených kapacít“!!

A tomuto ja neverím „v rámci svojich obmedzených kapacít“!!!!!!!!!! Takto primitívne sa robí „ohováranie“! Odhalil som ich. Veľmi primitívny mafiján a klamár, veľmi „prispôsobivý „nezistený“ pán náčelník“ Ivan L. nemohol veľmi primitívnu „nezistenú“ mafijánku a klamárku Repkovú, ani nikoho iného z veľmi primitívnej mafije trenčianskej obecnej vyobcovať „v rámci svojich obmedzených kapacít,“ lebo „je nám všetkým jasné, Hej,“ že z veľmi primitívnej mafije trenčianskej obecnej sa odchádza „VŽDY“ LEN na veľmi „vlastnú žiadosť“!! NIJAKO INÁČ!! „Vždy to tak bude! Nikdy sa to nezmení.“ Na veľmi „vlastnú žiadosť“ odišiel v roku 2015 veľmi prispôsobivý Elitný „pán náčelník“ plukovník JUDr. Bero aj s jeho veľmi primitívnym prispôsobivým zás tupcom. V roku 2009 na veľmi „vlastnú žiadosť“ manifestačne odišlo z veľmi primitívnej mafije trenčianskej obecnej 16 príslušníkov! Všetci boli veľmi prispôsobiví!!!!!! „Som presvedčený, že nám nebudú chýbať,“ povedal vtedy okrem iného o veľmi prispôsobivých „pracovníkoch“ veľmi prispôsobivý plukovník JUDr. Bero a dodal. Ako dodám, v tomto SMERe má plukovník JUDr. Bero veľmi výnimočne pravdu!!

Tak, veľmi „nezistení“ ohovárači prispôsobiví, „vystupujúci ako príslušníci mestskej polície,“ nepoškodzujte tu z tohto miesta údajné „dobré meno“ veľmi primitívneho mafijána a klamára, veľmi prispôsobivého „nezisteného, ohovoreného, pána náčelníka“ Ivana Liptaia!  Nevyobcoval veľmi primitívnu „nezistenú“  mafijánku a klamárku, veľmi prispôsobivú Repkovú ani z VB ani z mafije trenčianskej obecnej, ale tiež „VŽDY“ odišla z veľmi primitívnej mafije trenčianskej obecnej na veľmi „vlastnú žiadosť“ a Nikdy inak!  Dodal.

velmi-ctihodni-obcania-mesta-mafijanskeho-2

  1.  apríla 2014                                                        Mestský úrad Trenčín

                                                                                                      Primátor

                                                                                    námestie Mieru číslo domu 2

Dobrý Deň pán primátor a údajný Vrchný veliteľ trenčianskej                                    „polície“ obecnej mestskej.

                                      NEZÁVISLÝ

Presne dňa 6. januára 2011 som Vás 1. raz priebežne upozornil na pretrvávajúce obecné mafijánstvo a žiadal Vás o spoluprácu pri jeho odhalení…. „Pretože Vy ste služobníci ľudí.“

Aký záujem ste vtedy prejavili a prejavujete doteraz viete sám.

Presne dňa 13. októbera 1996 som bol 1. raz bezdôvodne napadnutý a zranený „nezisteným“ primitívnym trenčianskym obecným násilníkom, vulgo „policajtom“!

takto to začalo - 13. októbra 1996

Ten 1. rozbitý oblok od primitívneho mafijána trenčianskeho obecného mestského v roku 1994 je v tejto súvislosti nevinnou epizódkou, a pre trenčiansku obecnú mafiju mestskú aj obyčajnou rutinou. „Prirodzeným prejavom.“

No a takto to priebežne stále pokračuje. Keby som pred 4 rokmi povedal 1 Vášmu sympatizantovi, že ma primitívni trenčianski obecní mafijáni 5 razy priebežne napadnú a stihnú to za necelé 2 roky a Vy k tomu nezaujmete nijaké stanovisko, považoval by to za nepredstaviteľnú fantáziju….! Ani ja by som si to vtedy nedokázal predstaviť, a to mám s týmito primitívmi obecnými dosť skúseností!! Ale realita je presne taká!

Primitívni mafijáni obecní trenčianski to pod Vaším múdrym vedením a s Vašou výdatnou pomocou predsa priebežne zvládli! Veď sú na to „príslušní odberníci“!

Preto ste ani v 1 prípade ako spolupáchateľ NIKDY nijakým spôsobom proti tomuto mafijánstvu neprotestovali. Ale keď nie známy páchateľ vyňadril verejne svoj názor na Vašu „Ctenú prácu“ tak ste hneď podávali veľmi tresné oznámenie „z úradnej povinnosti“ orgánom činným aj nečinným „za vyhrážanie sa,“ a odsudzovali ste toto „nejaké protispoločenské konanie“ až tak veľmi, že stále vytrvalo trváte na tom, aby človeK, ktorý si niečo podobné dovolil, skončil pred NEZÁVISLÝM súdom. No je To od Vás pochopiteľné. ČloveK ktorý si niečo podobné dovolil útočil aj na „ženu“ a s pravdepodobnosťou hraničiacou až s tou i100tou To nebol primitívny násilnícky obecný mafiján trenčiansky chránený „v zmysle zákona!“

„Vyhrážanie sa“ a napádanie primitívnymi mafijánmi trenčianskymi obecnými „tzv. prostého občana“ pre Vás nič priebežne neznamená. „Pretože Vy ste služobníci ľudí.“ Viac Vás priebežne znepokojuje Mrva a R „aKtivisti obecní.“ Aj preto sa môže priebežne primitívna mafija obecná trenčianska mestská  aj pod Vaším múdrym vedením nerušene ďalej rozvíjať a venovať svojim mafijánskym aktivitám, ako je primitívne výpalníctvo, primitívne násilie voči slabšiemu, klamstvo vždy a všade, „neúmyselné“ tunelovanie TPS a. s., zneužívanie právomoci činiteľa údajného verejného, a podvádzanie!

„Pretože Vy ste služobníci ľudí.“

Mafijánske Mesto pre ľudí vedie proti mne priebežne 20 rokov vojnu a používa k tomu tých najhorších a najnebezpečnejších ozbrojených obecných mafijánskych primitívov, chránených inštitútom „verejného činiteľa!“ Problémom mafijánskeho Mesta pre ľudí ale je, že nevie alebo nedokáže pomenovať príčinu tejto situácie. Prečo je pre týchto obecných násilníckych primitívov také veľmi dôležité vyberať odo mňa výpalné aj za cenu podvodu, vyhrážať sa mi, napádať ma….??! Ak Vy ako údajný Vrchný veliteľ mafije trenčianskej obecnej poznáte dôvody dlhodobého nasadenia primitívnej mafije trenčianskej obecnej mestskej proti mne prezraďte mi ich konečne. Bez ich poznania sa nedá dosiahnuť nijaký pokrok. Aj ja stále veľmi neúspešne trvám na tom, aby primitívni mafijáni trenčianski obecní ktorí si niečo podobné dovolili skončili pred NEZÁVISLÝM súdom. Ako to mám dosiahnuť priebežne „v zmysle zákona“? Poradíte mi priebežne aj v tomto? „Pretože Vy ste služobníci ľudí.“

Po mojom ďalšom beztrestnom napadnutí primitívnymi trenčianskymi obecnými „policajtmi“ ČOZ 000011 a ČOZ 000028 v máji roku 2010 používam na označenie trenčianskej „polície“ obecnej mestskej výraz mafija. Od začiatku činnosti TPS a. s. označujem trenčianskych obecných „policajtov“ ako veľmi úspešných tunelárov. Od 18. októbera 2012 považujem najmenej 2 trenčianskych „policajtov“ obecných mestských za podvodníkov. Mnohých trenčianskych obecných „policajtov“ oprávnene označujem ako primitívnych násilníkov a klamárov!! Až do 1. februára 2014 proti takémuto označeniu trenčianskej „polície“ obecnej mestskej NIKTO oficiálne neprotestoval, neopýtal sa ma na dôvody, nemal potrebu niečo v tejto veci urobiť.

Presne 1. februára 2014 ma na ceste pána Milana Rastislava Štefánika bezdôvodne obťažoval veľmi nesympatický, primitívny trenčiansky obecný „policajt“ saminšpektor Kubányi a obvinil ma bez akéhokoľvek dôkazu z jazdenia po chodníku na bicykli. Tento trenčiansky obecný „policajt“ sa mi dňa 25. novembera 2013 so zakrytou ušľachtilou „policajnou“ tváričkou takto prihovoril ľudským hlasom – „Ty si buzerant keď ma stále fotíš?“ Svoju veľmi ušľachtilú „policajtskú“ tváričku si tento trenčiansky primitív obecný zakryl „úradným dokumentom, ktorým je administratívna pomôcka hliadková kniha“ v ktorej sú zaznamenané intímne údaje                      2 „tzv. prostých občanov.“ Ani toto neoprávnené sprístupnenie intímnych údajov „policajtom“ trenčianskym obecným mestským ani jeho buranské správanie nie je pre mafijánske Mesto pre ľudí nijakým porušením zákona. Preto som dňa 29. januára 2014 podal v tejto veci podnet na prokuratúru. V mafijánskom Meste pre ľudí je však možné, aby ma aj tento „policajt“ ako činiteľ verejný ďalej bez obmedzenia prenasledoval a šikanoval podľa svojho uváženia, za výdatnej pomoci Vašej a celej mafije trenčianskej obecnej mestskej! „Pretože Vy ste služobníci ľudí.“

Z „úradného záznamu“ napísaného priebežne saminšpektorom Kubányim v prítomnosti saminšpektorky Repkovej a (celého?) „vedenia Mestskej polície v Trenčíne“ zo dňa 1. februára 2014 je zrejmé, že „vedenie Mestskej polície v Trenčíne“ je znepokojené mojou aktivitou ktorou sa údajne okrem iného podľa „vedenia Mestskej polície v Trenčíne“ snažím o poškodzovanie údajného veľmi „dobrého mena MSP.“ Ktorej….? „Policajtov MsP Sjekel dlhodobo fotí, dokonca aj v súkromnom živote a tie policajné zverejňuje na svojej internetovej stránke a pridáva k nim prihlúple lživé komentáre čím sa snaží o poškodzovanie dobrého mena MsP.“ Pokiaľ ide o tie veľmi „prihlúple komentáre,“ s tým už moc nenarobím, ale veľmi usilovne sa priebežne „snažím“ sústavne si zvyšovať svoju úroveň čítaním INFA, ECHA a všetkých zápisníc z verejných zasadnutí trenčianskeho obecného sovietu! A celé zvažujúce „vedenie Mestskej polície v Trenčíne“ si priebežne zaslúži, aby bola venovaná náležitá pozornosť najmä tým údajne veľmi „lživým komentárom“ ktoré sú priebežne spôsobilé podľa „vedenia Mestskej polície v Trenčíne“ poškodiť údajné veľmi „dobré meno MsP.“ Ktorej….?

Je namieste ale 1duchá otázka, či už JUDr. Bero nepoškodil „neúmyselne“ To údajné veľmi „dobré meno MsP“ svojím verejným vyhlásením v ktorom si neuvedomil čo si priebežne uvedomil…. Veď Len „preto aj funkciu priebežne prijal.“ „V zmysle zákona.“ „Pretože je služobníK ľudí.“ „Náčelník Mestskej polície v Trenčíne Stanislav Bero sa vyjadril, že po oslovení primátorom si nechal čas na rozmyslenie, lebo si uvedomil, že medzi prostými občanmi má mestská polícia veľmi zlú povesť. Zároveň sa však stala pre neho motívom, aby nedostatky odstránil, preto aj funkciu prijal.“ „Pretože je služobníK ľudí.“

Ja sa som sa nikdy ani priebežne nesnažil a nikdy sa snažiť nebudem poškodzovať niekoho údajné dobré meno, lebo som si uvedomil, že nikdy to ani približne nedokážem tak dobre ako to dokáže každý sám….!! Poškodzovanie akéhokoľvek údajného dobrého mena  sa preto nestalo pre mňa priebežne motívom!  

Ale celé „vedenie Mestskej polície v Trenčíne“ vyslalo v „úradnom zázname priebežne signál,“ že si praje zaoberať sa údajným „dobrým menom trenčianskej obecnej polície“ a jeho priebežnou ochranou pred priebežným poškodzovaním. Teda mafijánske Mesto pre ľudí sa môže začať  priebežne pýtať aj na tú zbytočnú výmenu dopravnej značky na parkovisku trenčianskej obecnej „polície“ za ktorú mafijánske Mesto pre ľudí zaplatilo 40 € peňazí, na dlhodobé „neúmyselné“ tunelovanie TPS a. s. trenčianskymi obecnými „policajtmi“ a ich kumpánmi, na primitívnych násilníkov v radoch trenčianskej obecnej „polície,“ na klamárov, podvodníkov a kukláča ČOZ 000055 ktorý by sa mal liečiť v psychiatrii….?! Čo z tu uvedeného je „lživé,“ a čo priebežne poškodzuje údajné „dobré meno MsP“ pravdou….? Lebo pre každého primitíva je pravda najväčšou urážkou a ponížením. A zvlášť pre toho v rovnošate!

Tiež o tých všetkých veľmi „neprimeraných postupoch“ trenčianskych obecných „policajtov“ mestských, ktoré boli údajne veľmi „opakovane  zovšeobecňované  na pracovných  ranných  poradách pre všetkých policajtov Mestskej polície v Trenčíne,“ a vyústili až k veľmi pravdepodobnému sfalšovaniu „úradného záznamu“ dňa 1. februára 2014, v ktorom som obviňovaný bez dôkazu z jazdy bicyklom po tom čomu sa v mafijánskom Meste pre ľudí hovorí „chodník“ a z údajného „vulgárneho nadávania“ primitívnym trenčianskym obecným „policajtom“ mestským. Podozrenie zo sfalšovania „úradného záznamu“ naznačuje, že „policajti“ trenčianski obecní mestskí už zabudli na všetky údajné „Hodnoty novemBera 89“ a nasledujúce.

To je ale „nebezpečenstvo pre celú spoločnosť. Dáte im priebežne aj ďalšiu šancu tak ako doteraz vždy?? Budú veľmi prekvapení ak nie. A ja tiež. „vojaK“ to už s Vami zariadi „v zmysle zákona“ mafijánskeho trenčianskeho. Nebudem ďalej pokračovať týmto SMERom, lebo je veľmi veliká pravdepodobnosť,  že aj tento dopis bude veľmi rýchlo priebežne poslaný trenčianskej mafiji obecnej na obvyklé „vybavenie“! O všetkých zistených mafijánstvach som Vás vždy priebežne INFOrmoval a Vy ste neurobili nikdy nič! Všetko čo sa týka primitívnej mafije obecnej trenčianskej je v mafijánskom Meste pre ľudí „oficiálne vybavované“ len! v jej kompetencii na „oficiálne“ konečné riešenie. Bez kontroly, bez možnosti nápravy! O podrobnostiach zatiaľ posledného závažného mafijánstva, podozrenie zo sfalšovania „úradného záznamu,“ som INFOrmoval priebežne Vášho veľmi sympatického a veľmi inteligentného asistenta. Je pre mňa velikým sklamaním, že v mafijánskom Meste pre ľudí nie je stále NIKTO koho by zaujímali mafijánske spôsoby trenčianskej „polície“ obecnej mestskej, a kto by tieto „z úradnej povinnosti v zmysle zákona“ priebežne riešil. Nemuseli veci zájsť do takých extrémov, keby sa riešili priebežne!  Na túto tému sa dá priebežne rozprávať len s Vaším veľmi sympatickým a veľmi inteligentným asistentom bes dostatočných kompetencijí….!

Výsledkom Vami zavedeného „riadenia“ mafijánskeho Mesta pre ľudí je okrem iného aj absolútne bez akejkoľvek kontroly v mafijánskom Meste pre ľudí vyčíňajúca primitívna obecná mafija, stále priebežne zamestnávajúca aj veľmi primitívnych násilníkov, tunelárov, klamárov, podvodníkov a kukláča ČOZ 000055 ktorý by sa mal liečiť v psychiatriji! A práve títo primitívi trenčianski obecní mestskí si priebežne dovoľujú „mapovať neprispôsobivých občanov.“ Vy sa ich ale báť nemusíte. Vás „nezmapujú.“ Už ste im priebežne preukázali dokonalú prispôsobivosť. Takto Vás majú priebežne „zmapovaného“ a ochočeného…. „Pretože Vy ste služobníci ľudí.“

V prípade podvodu a zneužitia právomoci verejného činiteľa mafijánmi obecnými mestskými dňa 18. októbera 2012 sa v uznesení VB spomína aj „úradná povinnosť“ mafijánskeho Mesta pre ľudí v prípade podozrenia zo spáchania trestného činu podať trestné oznámenie. Tento podvod ja stále nepovažujem za ukončenú vec! Ak v prípade spomínaného podozrenia na sfalšovanie „úradného záznamu“ spolu s „vedením Mestskej polície v Trenčíne“ dospejete k tomu, že sa jedná o trestný čin, konajte „v zmysle zákona.“ 1duchšie a veľmi osvedčené riešenie pre Vás však je, nechať aj v tomto prípade „oficiálne“ rozhodnutie na „vedení Mestskej polície v Trenčíne!“ To Vám však, akoby členovi obecnej mafije trenčianskej, určite radiť priebežne netreba! Mafiján obecný trenčiansky, poverený Vami „oficiálnym“ vykladaním Vašich názorov a stano visKa Mafijánskeho Mesta pre ľudí, nazýva priebežne moje dlhodobé, veľmi konkrétne, vždy dôkazmi podložené úmyselné upozornenia na mafijánstva obecné „mojimi problémami.“ „Moje problémy“ sú to tiež, vážne zasahujú do môjho života, preto sa proti nim snažím priebežne brániť, sú To však a aj VŽDY budú najmä Vaše problémy! Ja som ich mafijánskemu Mestovi nespôsobil a ani mu ich sám nedokážem riešiť.  Ja som tu nezaviedol mafijánske spôsoby a ani ich nijako nepodporujem!Ich neriešením nič nemôžete získať a stále budú prítomné a pripravené priebežne na použitie pre každého kto to bude potrebovať. Celkom isto sa však nemusíte obávať toho, že to budú poslancovia obecní a R „novinári.“ Ich hrdinstvo a bojovnosť sa rovnako ako Vaša pri primitívnej trenčianskej mafiji obecnej končia. „Pretože Vy ste služobníci ľudí.“

Keď som žiadal, či mi môže mafijánske Mesto pre ľudí priebežne poskytnúť právnika aby som mohol dokázať, že mafijánske Mesto pre ľudí zamestnáva aj veľmi primitívnych násilníkov a podvodníkov, mafijánskemu Mestovi pre ľudí som tým ponúkol možnosť zbaviť sa svojich dlhodobých problémov ktoré sa samé nevyriešia. Mafijánske Mesto pre ľudí mi ale prostredníctvom primitívnej mafije obecnej „oficiálne“ oznámilo, že „nemá peniaze na riešenie mojich problémov“….  Len aby Vás a mafijánske Mesto pre ľudí tie údajné „moje problémy“ nevyšli veľmi draho! Už teraz zadlžené mafijánske Mesto pre ľudí dopláca na živenie celkom zbytočných primitívnych „parazitov“ obecných mestských a problémy s tým súvisiace. „Vedenie Mestskej polície v Trenčíne“ má ale veľmi jasno v otázke mafijánskeho „problému“ a dobre pozná aj jeho mafijánske riešenie. Našťastie nie je na to už, alebo ešte?!, vhodná doba. Mafijánski primitívi obecní sú ale Vždy pripravení! No a pre Vás je to ďalší veľmi dobrý dôvod, zdá sa že aj „úradná povinnosť,“ veľmi rýchlo poslať aj tento veľmi „prihlúply a lživý komentár“ celému „vedeniu Mestskej polície v Trenčíne“ na vybavenie „mojich problémov“ k Vašej dokonalej spokojnosti tak ako doteraz vždy! „Pretože Vy ste služobníci ľudí.“

Viac ako 3 roky Vám priebežne pomáham s ich riešením. Stratil som pri tom veľa času aj peňazí. NIKDY ste ale neprejavili ani najmenší záujem. Nikdy by som tomu neveril v roku 2010. A veľmi ťažko teraz uverím, že vždy to tak nebude a že sa to niekedy zmení…. Pokiaľ budete primitívnej trenčianskej mafiji „veliť“ tak ako doteraz, tak je to cesta do záhuby. Aj keď budete spolu so svojimi primitívnymi mafijánmi obecnými žiť v samoklame o tom, aká je táto obecná „polícia riadiaca sa zákonmi v zmysle zákona“ skvelá, potrebná a užitočná pre mafijánske Mesto pre ľudí. V skutočnosti táto primitívna mafija parazituje na mafijánskom Meste pre ľudí, spôsobuje mu škodu a robí hanbu! Vždy to tak priebežne bolo, nikdy sa to nezmenilo, a len nezáujem obecenstva ju aj Vás drží dočasne pri válovoch. Tak si to priebežne užite. Tú zdanlivú moc, aj tú údajnú „veľkú zodpovednosť.“ Veď je To pre Vás priebežne aj „Cťou!“ „Pretože Vy ste služobníci ľudí.“

Koľko slov a času som ja potreboval na vyňadrenie sa k mafijánstvam trenčianskych obecných primitívnych mafijánov. A takto To priebežne vyjadril 1 múdry človek: „Iste z novín, z tlače, z televízie viete, koľko nezákonností sa dopúšťa aj dnešná polícia, štátna polícia, koľkých nezákonnosti sa dnes dopúšťajú starostovia, primátori miest.  A myslíte, že pod dozorom týchto ľudí mestská polícia bude konať zákonne?  Len rozšíri frustráciu nášho obyvateľstva“….

Nesnaží sa poškodzovať údajné veľmi „dobré meno MsP?!“

Veľmi prispôsobivá, veľmi „obťažujúca“ mafijánska „skupina!“

1-tela-1-dusa

Veľmi prispôsobivá, veľmi „obťažujúca“ riťolezecká „skupina!“

p2330163-k

Nájdi rozdiel „z tohto miesta v rámci svojich obmedzených kapacít“ pri pohľade na tieto mafijánskoriťolezecké veľmi ušľachtilé, veľmi prispôsobivé tváričky.

1

1. októBera 2015 (16)

„ivánKu si tam ješte ty vole? Můžeš mluvit z tohto miesta?“

1. októBera 2015 (13)

1-tela-1-dusa

120617 (12)

Toto je len veľmi malá ukážka z veľmi rozsiahlej činnosti trenčianskej „MsP!“ Aj napriek pochopeniu týchto dôkazov, môžete Hu za to tiež „chváliť,“ aj byť „veľmi spokojný s jej prácou,“ ak ste úd ajne „strašne slušný človeK,“ riťolezecký poslanec trenčiansky obecný, či riťolezecký „novinár“ slovenský!! Česť jej aj vašej veľmi „poctivej práci“!! Tiež aj „služba v rámci svojich obmedzených kapacít“ primitívnych!

Tieto „moje imaginárne súkromné problémy“ majú ale veľmi 1duché riešenie „v rámci svojich obmedzených kapacít.“ Objavil Ho veľmi primitívny mafiján a klamár „pán primátor Mesta Trenčín.“ Stačí, keď sa JA dám vyše3ť v psychiatrii. A je hneď po mafiji aj všetkých primitívoch v nej!!!!! Aké Geniálne. Podľa vzoru veľmi drahého súdruha Josifa Visarionoviča S.

„Jozef, Vy vraj o sebe viete všetko??? Vám treba nastaviť zrkadlo, aby ste konečne pochopili, že obyvatelia Trenčína sa za Vaše vyčíňanie strašne hanbia. Svojimi imaginárnymi problémami, ktoré existujú len vo Vašej hlave, všetkým slušným jednotlivcom, aj inštitúciám znepríjemňujete život“

Dodal „v rámci svojich obmedzených kapacít“ veľmi prispôsobivý Neróm, údajne strašne veľmi „slušný človeK,“ Mgr. Peter G.

    Tí obyvatelia Trenčína ktorí sa za moje vyčíňanie ešte strašne nehanbíte, strašne sa hanbite, že sa strašne nehanbíte!!

Ak sa ale nebudete veľmi strašne hanbiť „v rámci svojich kapacít, zhanobíte“ tým veľmi strašne z tohto miesta údajné veľmi „dobré meno“ veľmi prispôsobivého Neróma, údajne strašne veľmi „slušného človeka“ Mgr. Petera G.! Uvidíme, na ako dlho. Spresnil a dodal.

K Rm (11)

vyslovenej-pravdy-sa-netreba-bat-1

 

 

 

 

 

 

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *