Rekord….

K M (47)

Len sa domnievam. Pán a paní Liptaiovi (3)

„Fotím mu dokumenty, dobre“ primitívovi mafijánskemu! „Čo je buserant?? Tak zmizni odtiaľto, ale rýchlo!“

120617 (12)

K M (49)

K a jeho „hliadková kníška.“ Spresnil.

210212 003

PL

1

251012 024 K

koko

KOKOTO, ergo SOM!!

Subject: PMT – 20. novembra 2014   ZÁSACH!

Ďakujem. Úžasný objav! Moje tvrdenia sú konečne potvrdené a pravé!! Toto je veliký prísľub pôsobenia trenčianskych poslancov obecných vo vzťahu k primitívnej trenčianskej mafiji obecnej. Tá sa už trasie od strachu, ešte viac ako keď sa stal jej úd ajným Vrchným veliteľom RR. Ten riťolezec jej To za 4 roky poriadne nandal priebežne!

 j. sjekel

Dobrý večer,

pred dvoma dňami sme mali stretnutie s poslancami a okrem iného sa tam preberalo aj Vaše pôsobenie, resp. upozorňovanie. Spomínal som, že som si niektoré Vaše podnety sám overoval a mám ich zdokumentované. Čo dokazuje pravosť vašich tvrdení.

Myslím, že sa témou MsP budeme ešte zaoberať. Viac prezradiť nateraz nemôžem…

NIKOMU TO NIKDY NEPREZRAĎ „z tohto miesta v rámci svojich obmedzených kapacít, že  myslíš!!“ úd ajne. Ani NIKDY nemôžeš!!

011110 (16)h n

KOKOTO, ergo SOM!! z tohto miesta

KOmu stále veľmi transparentne dáva z tohto miesta v rámci svojich obmedzených kapacít veľmi primitívny mafiján a klamár „pán primátor Mesta Trenčín??“

„To je nebezpečenstvo pre každú spoločnosť. Ak by sme zabudli na hodnoty NovemBera 89, tak by sme dali priestor tým, ktorí si myslia, že majú patent na rozum a že si môžu dovoliť všetko, čo len chcú a budú mať právo riadiť a ovládať ľudí. Nesmieme im dať žiadnu šancu,“
http://trencin.sme.sk/c/6145995/trencin-si-pripomenul-november-89-skromne.html#ixzz1eI5YIzql

KK..

160615 (61)

The ultimate tattoo

4K

1 (8)

RN

koko T

Nasledujúce podobenky, videjá a texty nie sú vhodné pre deti a veľmi citlivé, veľmi slabé a veľmi riťolezecké primitívne prispôsobivé povahy!! Obsahujú z tohto miesta podobizne, “myšlienky v rámci svojich obmedzených kapacít” aj veľmi primitívnych prispôsobivých odporných „ohovorených“ mafijánov, parazitov, riťolescov a klamárov!!

Môžu spôsobiť poškodenie Vášho zdravia!! Dodal.

nl

Yaký veľmi milý zajačiK!

0

aj tento mafiján obecný trenčiansky je velice milý, a ešte aj „služobníK ľudí“ úd ajne!

http://www.trencin.sk/index.php?s-cv-contentID=otazky_odpovede&s-csv-pager-pindex=1

Otázka od: Mgr. Peter Gabaj, 02.06.2017

Pochvala mestskej polícii. Po tom, ako bolo upozornené na problém s obťažujúcou skupinou neprispôsobivých občanov, sa títo z mestského parku vytratili. Uvidíme, na ako dlho, ale v tieto slnečné, už takmer letné dni, je tadiaľ radosť prechádzať. Slušní ľudia a matky s deťmi, posedávajúce na lavičkách, mestskému parku pristanú viac ako rôzni jedinci, obťažujúci žobraním o peniaze. Dúfam, páni mestskí policajti, že tento pozitívny trend bude pokračovať. Česť Vašej práci.

Odpoveď:  Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ:

Aj toto je pozitívny výsledok komunikácie s občanmi, ktorí problémy riešia priamou komunikáciou s Mestom a nie len cez sociálne siete. Ďakujeme. Mestskej polícii som Vás príspevok adresovala. Dodala.

 Ako dodám. Takáto veľmi „priama KOmunikácia“ s Mestom mafijánskym má vždy veľmi „pozitívny výsledok.“ Dodal.

P 9. decemBera 2014 (2)

P1240504

K S (10)

ZO

„pričom položil nohy na chodník.“

P1240507

1 (8)

doklad ktorý sa ani nevyhotovuje.

Ja som jediný veľmi „neprispôsobivý občan“ cyklista ktorý v Meste mafijánskom veľmi primitívnej Elitnej trenčianskej obecnej „polícii ušiel v rámci svojich obmedzených kapacít z tohto miesta priestupku.“ Údajného!

Mám za To, že toto sa nepodarilo ani nijakému veľmi „prispôsobivému neobťažujúcemu občanovi,“ a som presvedčený i tom, že tento môj výkon v kategórii 60 + nebude už nikdy v Meste mafijánskom prekonaný!! Ja som „ušiel v rámci svojich obmedzených kapacít“ veľmi primitívnym Elitným „nezisteným páchateľom vystupujúcim ako príslušníci mestskej polície.“ Je To Kubány i Repková.

N K w

Ak si to chcete „v rámci svojich obmedzených kapacít“ vyskúšať, štartovné je už od len 20 peňazí. Ale s týmito Elitnými primitívmi už nie. Sú však iní, na rovnakej úrovni. Repková na veľmi „vlastnú žiadosť zo služby“ odišla. Alebo ušla??! Možno za príplatok, a aj kvôli spravodlivosti, by bolo možné pokúsiť sa o rekord s tými primitívmi ktorým som „ušiel“ ja. Mafiján a klamár Kubányi je stále v aktívnej „službe.“ „Pán náčelník“ si Ho prý nedá!!

KP IL (5)

031010 (12) m

aK sú 2 prispôsobiví veľmi šťastní nechýba im 3.

http://bystrica.dnes24.sk/najkrajsi-chovny-par-aj-najuspesnejsi-chovatel-medzinarodna-vystava-maciek-opat-pod-urpinom-251458

DSC08646

KP IL (2)

P1240505

Nech sa prihlási ten cyklista, ktorému sa podarí „v rámci svojich obmedzených kapacít“ veľmi primitívnej Elitnej trenčianskej obecnej „polícii“ ujsť z miesta údajného priestupku. A nech sa „v rámci svojich obmedzených kapacít“ prihlási u „pána náčelníka s veľmi obmedzenými kapacitami“ aj ten, koho tento môj unikátny výkon „v rámci svojich obmedzených kapacít ohovára!“

120615 (42) n

P1270162

P1240509

„pričom položil nohy na chodník.“

Počúvajte, čo veľmi primitívny mafiján a klamár Kubányi „NIKDY nepovedal,“ čo mu môže dosvedčiť aj veľmi primitívna mafijánka a klamárka REPKOVÁ in memoriál. Dobre.

120615 (43) k

„Ušiel som z miesta priestupku!!“ A títo veľmi Elitní trenčianski obecní primitívi sa o takejto veľmi významnej udalosti vôbec nezmieňujú! Zabudli, aké primitívne klamstvo napísali do úradníckeho záznamu. V Meste mafijánskom sa ale NIKOHO nemusia stále  báť! VB, prokuratúra trenčianska, všetci riťolezeckí obecní poslanci aj mafijánsky „pán primátor Mesta Trenčín“ robia len To, čo povedia veľmi primitívny Elitný mafiján a klamár, veľmi pravdou  „ohovorený poškodený pán náčelníK!!“ 

Pre všetkých je Najdôležitejšie primitívne šikanovať, prenasledovať, napádať, ohrozovať mňa! A POTOM VŽDY PRIMITÍVNE KLAMAŤ „v rámci svojich obmedzených kapacít“ mafijánskych !!! Táto mafijánska činnosť má v Meste mafijánskom pre mafije veľmi „pozitívny výsledok.“ Dodala Ságová.

181110 (3)

Aj s takouto „prácou“ veľmi primitívnej trenčianskej obecnej „polície je možné byť veľmi spokojný.“ Je možné Hu aj „chváliť.“ A je tiež možné „pre ňu so cťou pracovať.“ Treba k tomu len poriadne „obmedzené  svoje kapacity“ primitívne!  A ide To!!

H M (1)

kr

A toto je ideálna spoločnosť pre primitívov ktorí už „zabudli na hodnoty novemBera 89.“

11

1 (1)

 A Toto povedal poslanec Jozef Filipp už pri prijímaní zákona číslo 564/ 1991 Zb. o obecnej „polícii“….

           „Vážená Slovenská národná rada, vážene poslankyne, vážení poslanci, asi budem prvý, ale dúfam nie jediný, ktorý sa postaví proti tomuto zákonu. Vychádzam z takýchto predpokladov: Podľa § 19 zákona číslo 369 obecná polícia nie je represívnym štátnym policajným aparátom, ale v podstate poriadkovou službou, bez toho, že by mohla používať tie takzvané donucovacie prostriedky a kadejaké ďalšie ľúbivé názvy a mená. Viete, človeku je zle, keď to počuje. Prosím vás, dosť násilia, dosť nezákonnosti je u nás okolo, desiatky rokov, dá sa povedať. Pamätáte sa z čias národných výborov, koľko nezákonností, porušovania práv narobili poriadkové komisie prejednávajúce priestupky, i keď na týchto národných výboroch boli ľudia s právnickým vzdelaním. A nakoniec, schválením, prijatím tohto zákona nezákonnosť len ďalej rozšírime. Iste z novín, z tlače, z televízie viete, koľko nezákonností sa dopúšťa aj dnešná polícia, štátna polícia, koľkých nezákonnosti sa dnes dopúšťajú starostovia, primátori miest. A myslíte, že pod dozorom týchto ľudí mestská polícia bude konať zákonne? Len rozšíri frustráciu nášho obyvateľstva. Takže nakoniec, poviem vám, v tomto štáte sa nebude dať žiť, nebude sa tu dať existovať, budeme musieť utiecť pred vlastnými policajtmi. Keďže nevidím záruku, že sa prijatím tohto zákona nezvýši množstvo krivdy a bude z neho vlastne len ďaleko menej úžitku – z tej činnosti miestnej polície, – odporúčam vám tento zákon neprijať“.

Veľmi primitívny mafiján a klamár „pán náčelníK, ohovára“ ťa „z tohto miesta v rámci svojich obmedzených kapacít“ aj tvojich veľmi primitívnych mafijánskych zverencov?!! Je Ti To „zrejmé v rámci svojich obmedzených kapacít“ mafijánskych?? “ Si „z tohto miesta nútený v rámci svojich obmedzených kapacít“ mafijánskych? Tak to nezabudni požalovať, ty primitív mafijánsky zákerný veľmi „poškodený!“

Nezabudol na údajné hodnoty novemBera!!

K L

„Tak zmizni odtiaľto, ale rýchlo! Dobre!!“

200511 (118)

K Rm (11)

vyslovenej-pravdy-sa-netreba-bat-1

Jeden lip tay z Mesta pre ľudí je prý veľmi „slušný človeK z tohto miesta. Dôkazom je moja výpoveď“ a môjho bývalého rezortného kolegu….  Spresnil a dodal.

L1380397

64

10

Dodal.

 

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *