milijón, milijón, milijón….

km

2

Nasledujúce podobenky, videjá a texty nie sú vhodné pre deti a veľmi citlivé, veľmi slabé a veľmi „riťolízačské“ komunálne primitívne prispôsobivé povahy!! Obsahujú z tohto miesta podobizne, “myšlienky v rámci svojich obmedzených kapacít” aj veľmi primitívnych prispôsobivých odporných “ohovorených, poškodených, dehonestovaných, znevážených proti svojej vôli by som povedal,” mafijánov, parazitov, „riťolízačov,“ Nerómov aj klamárov!!

Môžu spôsobiť poškodenie aj Vášho zdravia “proti Vašej vôli”!! Dodal.

1 (22)

Mgr. Petrík uviedol, že „ďakujem za slovo, ja by som sa chcel spýtať dve veci, že či Mestská polícia nejak vyvinula zvýšenú aktivitu, čo sa týka kontroly parkovného na Palackého a pri tržnici? Druhá vec by ma zaujímalo, či je personálne vybavené, aj keď včera nejaká otázka bola na to zodpovedaná. Či personálne je polícia vybavená, že keď nastúpime na parkovaciu politiku s tým postupným priraďovaním zón, či dokáže zabezpečiť kvalitnú kontrolu výberu parkovného, ďakujem.“

1

4K

0

Ing. Liptaj, náčelník MsP odpovedal, že „čo sa týka tej prvej otázky ku kontrole ulica Palackého aj pri trhovisku v tejto dobe vykonávame každý deň túto kontrolu niekoľkokrát. Ja som aj dohodnutý s vedením TPS, aby dali nejaké štatistické údaje, nakoľko sa táto zvýšená kontrola prejaví. Túto kontrolu už vykonáme teraz v tom novom systéme za použitia by som povedal špičkovej techniky. Policajti sú tam každý deň, je tam x-priestupkov, ale musím povedať, že tá uhradenosť týchto parkovacích služieb sa lepší. Napríklad včera mi hlásili, že parkovisko pri Družbe temer plné a mali, čo robiť aby tam tri autá našli, čo nemali zaplatené parkovné. Takže robí sa to, v tejto dobe systematicky každý deň, v tejto dobe máme vyčlenených 4 policajtov, ktorí robia len na tomto úseku, s tým že v tejto dobe máme v kurze odbornej spôsobilosti 6 policajtov, z ktorých ďalší dvaja, ktorí prídu automaticky nastupujú k tomuto. Čiže v súčasnej dobe máme vyčlenených 6 ľudí, ktorí budú pracovať na tomto a po spustení parkovacej politiky v tých prvých zónach budem môcť robiť nejaké závery, že nakoľko sa to stíha a prípadne ďalších ľudí tam doplniť, ale zasa treba si uvedomiť, že tiež aj tá kapacita tých ľudí má svoje hranice lebo keď sme prijali ja neviem 40 ľudí na kontrolu parkovného, tak zistíme, že vyberieme síce milión eur, ale zas milión eur zaplatíme tých ľudí. Takže my musíme hľadať taký ten rozumný ekonomický kompromis, aby sme, čo najväčšiu efektivitu v tej kontrole spravili.“  — Dodal vedúci útvaru debility ako taký by som povedal …….

aK sú 2 prispôsobiví veľmi šťastní ako takí, nechýba im 3. ako taký....

Ing. Ščepko povedal, že „ďakujem veľmi pekne. Ja by som sa chcel v prvom rade poďakovať náčelníkovi Mestskej polície. Tak ja som sa úplne na začiatku pred už takmer rokom v podstate trochu nejak cez prsty pozeral na tú voľbu, respektíve nechal som sa nakoniec presvedčiť poslancom Martinom Smolkom. Tak dnes po tom roku osobne sa musím priznať, že som veľmi spokojný. “ –  Kto by nebol v Meste mafijánskom, by som povedal, „veľmi spokojný“ s „políciou“ trenčianskou obecnou aKO takou a s jej „prácou“ za použitia, osobne by som povedal z tohto miesta z tejto pôdy veľmi špičkovej techniky ako takej.

1

v pánu načalniku prý nie!!

V „pánovi načalniKOvi“ sa prý, ja tiež neviem, by som povedal, ten veliký kus kokota ako takéHo vôbec neskrýva ako taký!!

130614 (287)

K Rm (11)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *