Mestská „polícia“ trenčianska. By som povedal a dodal.

Nasledujúce podobenky, videjá a texty nie sú vhodné pre deti a veľmi citlivé, veľmi slabé a veľmi riťolezecké primitívne prispôsobivé povahy!! Obsahujú z tohto miesta podobizne, “myšlienky v rámci svojich obmedzených kapacít” aj veľmi primitívnych prispôsobivých odporných “ohovorených, poškodených” mafijánov, parazitov, riťolescov a klamárov!!

Môžu spôsobiť poškodenie aj Vášho zdravia „proti Vašej vôli“!! Dodal.

1

00

0

táraniny K

verejný činiteľ

1-tela-1-dusa

„Mojim by som povedal takým želaním je, ak by som bol do takejto funkcie menovaný proti svojej vôli, pre mňa najlepším vysvedčením by bolo, keby sme sa stretli za pár rokov, za rok, za dva a povedali by ste, že bola to dobrá voľba, fakt cítime, že tá mestská polícia sa niekde posunula. Ja a myslím si aj, že veľa mestských občanov nevníma mestskú políciu úplne ideálne – tak ako by to malo byť. Mojim cieľom je túto políciu dostať tam kde by mala byť, bližšie k občanovi. Jednoducho, aby to bola služba občanovi, aby nežila tak nejak sama pre seba, že sme tu a nejako fungujeme zo zotrvačnosti, ale aby občania mali pocit, že tí policajti sú tu pre nich, že im pomáhajú, že im vyriešia dôsledne ich problém.“   dodal Ivan L.

verejný činiteľ

takto som aj dňa 23. júna 2017 nahlasoval Elitnej trenčianskej mestskej „polícii“ veľmi „drobné priestupky v doprave. Robím To denno denne proti jej vôli a trenčiansku mestskú políciu s veľmi obmedzenými kapacitami tým veľmi znevažujem, zaťažujem a obťažujem.“ A „pána náčelníka“ zvlášť!

To ja som ušiel veľmi Elitnej trenčianskej   mestskej „polícii“ z tohto miesta priestupku. Fotím aj dokumenty!   

Vždy To bolo, mojim by som povedal    takým želaním…. Spresnil a dodal.    

230617 (55)

230617 (56)

230617 (58)

„Mojim by som povedal takým želaním je, ak by som bol do takejto funkcie menovaný, pre mňa najlepším vysvedčením by bolo, keby sme sa stretli za pár rokov, za rok, za dva a povedali by ste, že bola to dobrá voľba, fakt cítime, že tá mestská polícia sa niekde posunula. Ja a myslím si aj, že veľa mestských občanov nevníma mestskú políciu plne ideálne – tak ako by to malo byť. Mojim cieľom je túto políciu dostať tam kde by mala byť, bližšie k občanovi. Jednoducho, aby to bola služba občanovi, aby nežila tak nejak sama pre seba, že sme tu a nejako fungujeme zo zotrvačnosti, ale aby občania mali pocit, že tí policajti sú tu pre nich, že im pomáhajú, že im vyriešia dôsledne ich problém.“ povedal okrem iného Ivan L. a dodal.

To bol ale výkon. Sformulovať s „veľmi obmedzenými kapacitami proti svojej vôli“ niekoľko fráz a klamstiev. Ale „pán primátor Mesta Trenčín“ a vždy celý „poslanecký zbor“ každému Elitnému „pánu načalniku“ veľmi rozumejú „z tohto miesta v rámci svojich obmedzených kapacít!“

230617 (24)

Peter Sedláček, zástupca náčelníka mestskej polície:

Sledovanie vozidiel MsP sa uskutočňuje využitím siete Internet a internetového prehliadača typu Internet Explorer, ktorý umožňuje prostredníctvom systémov GPS/GSM zobrazenie okamžitej polohy vozidla. Informácie o polohe využíva MsP pre interné potreby a využívajú ich najmä pracovníci stálej služby za účelom čo najefektívnejšieho využitia vozidiel MsP, (môžu na jednotlivé miesta vyslať hliadku a vozidlo, ktoré sa nachádza najbližšie).

230617 (49)

230617 (51)

230617 (65)

230617 (60)

Ako môže „pracovníK“ veľmi stálej služby na veľmi jednotlivé miesta vyslať z tohto miesta hliadku a vozidlo, ktoré sa nachádza najbližšie, za účelom čo najefektívnejšieho využitia vozidiel MsP, keď nepozná „v rámci svojich obmedzených kapacít“ rozdiel medzi ulicou Prúdy a veľmi Nové prúdy??

Hlavne, že veľmi „dôsledne vyriešil svoj problém.“

verejný činiteľ

14

táraniny K

1-tela-1-dusa

doklad ktorý sa ani nevyhotovuje.

1

vyslovenej pravdy sa netreba báť (1)

 

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

antispam ochrana *