Veľmi „priama komunikácia.“

64

Nasledujúce podobenky, videjá a texty nie sú vhodné pre deti a veľmi citlivé, veľmi slabé a veľmi riťolezecké primitívne prispôsobivé povahy!! Obsahujú z tohto miesta podobizne, “myšlienky v rámci svojich obmedzených kapacít” aj veľmi primitívnych prispôsobivých odporných mafijánov, parazitov, riťolescov a klamárov!!

Môžu spôsobiť poškodenie Vášho zdravia!! Dodal.

K Rm (11)

Veľmi „obťažujúci prispôsobiví“ ctihodní  občania Mesta mafijánskeho!

aK sú 2 prispôsobiví veľmi šťastní nechýba im 3.

http://www.trencin.sk/index.php?s-cv-contentID=otazky_odpovede&s-csv-pager-pindex=1

Otázka od: Mgr. Peter Gabaj, 02.06.2017

Pochvala mestskej polícii. Po tom, ako bolo upozornené na problém s obťažujúcou skupinou neprispôsobivých občanov, sa títo z mestského parku vytratili. Uvidíme, na ako dlho, ale v tieto slnečné, už takmer letné dni, je tadiaľ radosť prechádzať. Slušní ľudia a matky s deťmi, posedávajúce na lavičkách, mestskému parku pristanú viac ako rôzni jedinci, obťažujúci žobraním o peniaze. Dúfam, páni mestskí policajti, že tento pozitívny trend bude pokračovať. Česť Vašej práci.

Odpoveď:

 Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ:

Aj toto je pozitívny výsledok komunikácie s občanmi, ktorí problémy riešia priamou komunikáciou s Mestom a nie len cez sociálne siete. Ďakujeme. Mestskej polícii som Vás príspevok adresovala.

K L

Veľmi „obťažujúci prispôsobiví“ ctihodní  občania Mesta mafijánskeho!

4K

Česť vašej veľmi poctivej riťolezeckej „práci!“ Spresnil.

From: Sjekel Jozef [mailto:sjekel.j@gmail.com]
Sent: Monday, June 5, 2017 9:41 PM
To: ‚msu@trencin.sk‘; ‚erika.sagova@trencin.sk‘; ‚info@trencin.sk‘; ‚redakcia@nastrencin.sk‘; ‚poslanci@trencin.sk‘; ‚prednosta@trencin.sk‘; ‚kontrolor@trencin.sk‘; ‚primator@trencin.sk‘; ‚Pavlačková Malvína‘; ‚informacie@prezident.sk‘; ‚veronika_remisova@nrsr.sk‘; ‚eliska.jaskova@vlada.gov.sk‘
Subject: veľmi „Priama KOmunikácia“

INFOrmácia

Váš príspevok bol zaznamenaný a po redakčnej korektúre bude  zverejnený. Ďakujeme.

5. júna 2017

„Veľmi dlhodobo som napádaný, ohrozovaný, šikanovaný veľmi primitívnou trenčianskou mestskou „políciou.“ Chcem veľmi pozitívne tieto stále nevyriešené problémy riešiť veľmi „priamou komunikáciou s Mestom a nie len cez sociálne siete.“ S kým mám v Meste Trenčín začať „v rámci svojich obmedzených kapacít“ v tomto SMERe komunikovať? Kto sa v Meste Trenčíne nebojí pravdy o tejto „zločineckomafijánskej“ trenčianskej organizácii??!   Ďakujem. Adresujte tento môj príspevok veľmi primitívnej trenčianskej mestskej „polícii.“  Dodal.“

KP IL (2)

Toto je Len 1 z veľmi mnohých výsledkov veľmi „priamej komunikácie v rámci svojich kapacít“ s veľmi primitívnym prispôsobivým mafijánom a klamárom veľmi „požehnaným praktizujúcim katolíkom pánom primátorom Mesta Trenčín,“ s veľmi primitívnym prispôsobivým mafijánom a klamárom Sedláčkom, a veľmi primitívnou prispôsobivou riťoleskyňou a klamárkou Ságovou dňa 4. apríla 2016 potom ako som veľmi opakovane žiadal o výpis z GPS zo dňa 1. júna 2014 v ceste veľmi Súdnej.

„Trvám na tom že vám sa pomôcť nedá.

Mne je vás naozaj hrozne ľúto úprimne poviem že by som urobil všetko pre to aby som vám vedel pomôcť.

Ja by som bol strašne rád keby ste išli na tú psychiatriu.

Ja by som vám hrozne rád pomohol ale vy na tú psychiatriu nikdy nepôjdete.

Pán Sjekel ja vám vybavím choďte sa dať vyliečiť.

Strašne by som bol rád keby ste sa dali vyšetriť.

Musím úprimne povedať že by mi to veľmi pomohlo keby ste sa dali vyšetriť na psychiatrii.

Doneste mi prosím vás z psychiatrie výsledky dajte sa prosím vás vyšetriť keď mi dôjde zo psychiatrie z Trenčína že ste zdravý ja budem s vami ďalej komunikovať.

Vy ste zlý človek. Ja nemám na to aby som vás na tú psychiatriu doviedol.

Sľúbte mi že na psychiatriu pôjdete a dajte sa prosím vás vyliečiť. Pre vaše dobro.

Ja mám kopu iných starostí. Vy neznášate tento svet. Mne je vás hrozne ľúto.

Záver: Choďte prosím vás pekne, choďte sa dať vyšetriť.“ Dodal.

„Ukončite túto diskusiu“….

Takto sa veľmi „priamo komunikuje“ v Meste mafijánskom so všetkými veľmi „prispôsobivými predstaviteľmi“ Mesta mafijánskeho!! Je to veľmi „obťažujúca, prispôsobivá skupinka,“ parazitujúca na Meste nielen mafijánskom, a veľmi „prispôsobivý“ Mgr. Peter Gabaj jej „prácu v rámci svojich obmedzených kapacít“ z tohto miesta veľmi oceňuje a chváli!

KPK (4)

vyslovenej pravdy sa netreba báť (1)

1

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *