mafijánska samospráva trenčianska….

1

Že je Trenčín mafijánske Me100 nikto doteraz nevyvrátil! Vedúcou silou je v ňom veľmi primitívna mafija trenčianska obecná – vulgo „polícia.“ Veľmi významne jej už pomáha aj VB a prokuratúra trenčianska okresná. Proti tejto silnej mafijánskej zostave nemám nijakú šancu dosiahnuť spravodlivosť!!

K L

Fontaine „neohováraj z tohto miesta v rámci svojich obmedzených kapacít“ nášho veľmi Elitného „pána náčelníKa!!! Nemá To ľahké v rámci svojich obmedzených kapacít“!!

Neznižuj jeho údajnú „vážnosť,“ údajnú „česť“ aj veľmi údajnú „dô100jnosť“ mafijána a klamára u všetkých súloobčanov!! Nepoškodzuj Ho v zamesnaní! JUDr. Jožo P. „stratil (úd ajnú!) autoritu u podriadených a bol nútený“ podať demisiu!

130517 (13)

From: Danica Birošová [mailto:birosova@ak-birosova.sk]
Sent: Monday, October 6, 2014 9:05 AM
To: Sjekel Jozef
Subject: RE: Primitívne mafijánske tunelovanie – 3. októbera 2014

Pán Siekel,

Čítam Vaše e-m plné rozhorčenia. Myslím si  však, že keď chceme niečo zmeniť, nestačí iba nadávať. Doterajšie vedenia mesta  podľa mňa nezvláda situáciu, čo je pre Mesto aj jeho občanov zlé.  Iba zmena môže tento proces zvrátiť. Choďte voliť a voľte zmenu! Protivník je nesmierne  ťažký, aj Váš hlas zaváži. Ak by ste ich mali viac, šanca bude väčšia. Ďakujem . Dr. Birošová

Išiel som vôliť! Vôlil som ZMENU Birošovú. Mal som ich viac. Šanca primitívnej mafije je najväčšia!  Vedenie Mesta mafijánskeho „podľa nášho nádoru“ nezvláda situáciu čo je pre Me100 mafijánske aj pre mňa veľmi zlé!!  Ale verte, že mafijánovia ani ich veľmi primitívni riťolescovia „To nemajú ľahké“!! Po „ZMENE!“

1 (6)

From: Sjekel Jozef [mailto:sjekel.j@gmail.com]

Sent: Tuesday, November 18, 2014 1:48 PM

To: ‚Danica Birošová‘

Subject: ….  Pán Siekel,

Ďakujem za podporu, vyšlo to na 50 %. Som poslankyňa a verte, že to p. Primátor a Mestská polícia nebude mať ľahké. Prajem pekný deň. Dr. Birošová

NIKDY Viac nevôlim úmyselne primitívnych riťolescov, mafijánov a klamárov!!!! Ďakujem. Dr. Birošová.           K pozdravu sa pripájajú všetci veľmi primitívni mafijáni trenčianski obecní mestskí. „Nemajú To ľahké!“ údajne.

aK sú 2 prispôsobiví veľmi šťastní nechýba im 3.

KP IL (2)

„ProtivníK je nesmierne  ťažký!“ Priblížila, spresnila a dodala „žena.“

Má všetkých 44 veľmi primitívnych hlavičiek a stále mu dorastajú nové „v rámci svojich neobmedzených kapacít“ kokockých mafijánskych klamárskych. Spresnil  dodal.

Zbor KOslanecký. Dodal.

160915 (168) lk

„Nemá To ľahké!“

160915 (168)

KP IL (2)

0

Tieto primitívne mafijánske hovedá ma v Meste mafijánskom dlhodobo beztrestne prenasledujú, napádajú, ohrozujú, šikanujú. A vždy primitívne klamú!!!!!!!!!!!!!!!

Tak ma veľmi primitívni mafijáni obecní trenčianski Kubány i Repková nepravdivo obvinili z údajného priestupku aj dňa 1. júna 2014 v ceste veľmi Súdnej.

4. apríla 2016 som využil možnosť navštíviť veľmi primitívneho mafijána a klamára „pána primátora Mesta Trenčín, praktizujúceho požehnaného katolíka“ Mgr. Richarda Rybníčka, aby som s jeho pomocou získal dokument dokazujúci primitívne mafijánske klamstvo. Tento veľmi primitívny mafiján, klamár, zakomplexovaný ľudský úbožiačik sa vôbec nezaujímal o to ako vyriešiť vec kvôli ktorej som tam bol, ale veľmi vehementne samozrejme hájil záujmy primitívnej  mafije ktorá ho „podľa nášho názoru“ platí „v rámci svojich obmedzených kapacít“ mafijánskych.

A povedal mi okrem iného aj toto:

Trvám na tom že vám sa pomôcť nedá. Mne je vás naozaj hrozne ľúto úprimne poviem že by som urobil všetko pre to aby som vám vedel pomôcť. Ja by som bol strašne rád keby ste išli na tú psychiatriu. Ja by som vám hrozne rád pomohol ale vy na tú psychiatriu nikdy nepôjdete. Pán Sjekel ja vám vybavím choďte sa dať vyliečiť. Strašne by som bol rád keby ste sa dali vyšetriť. Musím úprimne povedať že by mi to veľmi pomohlo keby ste sa dali vyšetriť na psychiatrii. Doneste mi prosím vás z psychiatrie výsledky dajte sa prosím vás vyšetriť keď mi dôjde zo psychiatrie z Trenčína že ste zdravý ja budem s vami ďalej komunikovať. Vy ste zlý človek. Ja nemám na to aby som vás na tú psychiatriu doviedol.Sľúbte mi že na psychiatriu pôjdete a dajte sa prosím vás vyliečiť. Pre vaše dobro. Ja mám kopu iných starostí. Vy neznášate tento svet. Mne je vás hrozne ľúto.  Záver: Choďte prosím vás pekne, choďte sa dať vyše3ť. Dodal.Ukončite túto diskusiu….

KPK (4)

13. apríla 2016 som tomuto primitívnemu mafijánovi, klamárovi a zakomplexovanému ľudskému úbožiakovi písal. Odpoveď samozrejme nikdy nedostanem. V Meste mafijánskom sa nedá s nikým na úrovni komunikovať! Mafijánsky „pán náčelníK“ si svoje primitívne komplexy rieši podávaním trestných oznámení „v rámci svojich obmedzených kapacít“ mafijánskych!

Pán primátor mesta Trenčína 4. apríla 2016, keď som využil vami ponúkanú možnosť porozprávať vám z tohto miesta o problémoch ktoré v mafijánskom Meste  nikto nerieši a ktoré ak ostanú nevyriešené budú vždy nebezpečné hlavne pre vás a vôbec nie pre mňa, som v predpokoji videl Eni Benkovú. Určite si ju pamätáte, rovnako ako mňa!!
Eni Benková je veľmi „zdravotnícky pracovník“  a preto mojej diagnóze ktorú vám prezradila môžete bezvýhradne „v rámci svojich kapacít“ aj bez dôkazov veriť! Píšem to, aj keď veľmi dobre viem, že jej bezvýhradne „v rámci svojich kapacít“ veríte. Eni Benková je aj všetci „tí občania ktorým  fotím dvory,  záhrady“ a Eninho vnúčika…. A aj To jej verte, že „100jí na chodníku na svojom pozemku. Toto je Môj pozemok!!“ Dodala Eni Benková. Eni Benková je aj „veľmi slušná aj veľmi normálna.“ Tak ako vy. Dodávam.
A rovnako bez dôkazov veríte a „VŽDY“ aj verte „v rámci svojich kapacít“  všetkým primitívnym klamstvám od vašej veľmi primitívnej mafije trenčianskej obecnej mestskej! Pokiaľ vám hovorí to čo vy potrebujete! To čo vám robí dobre! A veľmi primitívna mafija trenčianska obecná mestská vám „v rámci svojich kapacít“ o mne „VŽDY“ povie len to čo vám urobí dobre! Ozrejmil svoje pocity.

Len trochu mi je ľúto, že mi nenapadlo opýtať sa toho parazita priamo, aby vám povedal ako to bolo 1. júna 2014 v ceste veľmi Súdnej. Ako by vám veľmi primitívny mafiján obecný trenčiansky veľmi primitívne klamal „v rámci svojich kapacít“! A aký by ste vy boli spokojný! Objasnil.

Mafija vám neklame primárne preto, že aj vy ste „v rámci svojich kapacít“ úbohý primitívny klamár a klamstvo je vám prirodzené, ani preto, že pravdu o sebe ani o veľmi primitívnej mafiji neznesiete, ale klame preto, lebo To „v rámci svojich kapacít“ ináč nevie!! V tomto SMERe ste si podobní a preto máte k sebe takú vzájomnú náklonnosť a dôveru! Vždy To tak bude. Nikdy sa To nezmení! Lebo vy ste služobník ľudí…. „v rámci svojich kapacít.“

Primitívna mafija trenčianska obecná  VEĽMI dobre vie aká je pravda! Majú prístup k tým údajom a keď vytlačili ten paškvil veľmi dobre videli ako to bolo! Veď preto ho aj rezortnej kolegyni VB ponúkli. Nedali tam „detaily jazdy“ v ceste veľmi Súdnej, ale „Štúrove námestie – Kyjevská,“ bez „detailov jazdy“!!!!! To je úmyselné primitívne klamstvo! Falšovanie úradnej listiny. A ani ich pri tom klamstve nenapadlo že na to prídem. A určite pritom mysleli hlavne na vás a na vašu spokojnosť!! Budú o tom klamať do poslednej chvíle a veľmi dobre vedia, že aj keď sa pravdu podarí dokázať, tak primitívnym mafijánom od vás NIČ nehrozí. Naďalej budú tak ako vy a tých všetkých 25 veľmi primitívnych riťolescov parazitovať na mafijánskom Meste! Objasnil a dodal. Ja aj to ďalšie veľmi primitívne  mafijánske klamstvo prežijem, budem to čo aj doteraz, ale vám to ostane! Už teraz je dosť dôvodov na okamžité vyrazenie všetkých primitívov z údajného vedenia veľmi primitívnej mafije trenčianskej obecnej mestskej!! Na to by ste ale nesmeli byť pred mafijánmi taký veľmi pokakaný a servilný!

Ste primitívny úbožiačik a mafijánsky poskok „v rámci svojich kapacít,“ ktorý bude veľmi primitívnym mafijánskym parazitom z tohto miesta servilne ďakovať „v rámci svojich kapacít“  za to čo údajne urobili pre toto mafijánske Me100, pre jeho údajnú bezpečnosť,  a vzdávať im Hold  „v rámci svojich kapacít.“

„pán primátor Mesta Trenčína pán primátor Mesta Trenčína pán primátor Mesta Trenčína pán primátor Mesta Trenčína,“ nepíšem vôbec rád, ani nie zo zlomyseľnosti, že ste úbožiačik a mafijánsky poskok! Ja nemám nijakú radosť z toho, že niekomu úmyselne primitívne ubližujem. Píšem to len preto, že je to žiaľ fakt! A vždy To tak aj bude. Nikdy sa To nezmení.

Ja nie som nikomu zaviazaný, ja nemám Nijakú potrebu ani povinnosť liesť niekomu „v rámci svojich kapacít“ do riťky, nie som nikoho poskok, mňa sa nemusí nikto báť. A ak sa ma niekto bojí, tak len preto, lebo to sám tak cíti. Sám aj vie prečo sa bojí „v rámci svojich kapacít.“  A v ponedelok 4. apríla 2016 som pochopil, že IvanKO L., to je ten SKUTOČNE Len „váš človeK“ s veľmi veľkým K sa ma bojí  „v rámci svojich kapacít“ a preto vyslal do terénu svojho primitívneho zás tupcu.  A to je skutočný „zástupca“!! Tak ako aj ten váš! Presne napĺňajú slovo „zástupca“ tak ako ho ja chápem. Ozrejmil.

Chcete mi údajne „veľmi rád pomôcť,“ ale ja od takého ako ste vy nijakú pomoc nepotrebujem  a keby som potreboval nežiadal ani nečakal by som ju od vás!! Ozrejmil. Sám potrebujete naliehavo pomôcť, ale vy veľmi dobrovoľne „v rámci svojich kapacít“  do psychia3je nepôjdete. Tak vám sa „v rámci svojich kapacít“ nedá pomôcť! Objasnil. Našťastie máte vernú veľmi primitívnu  mafiju trenčiansku obecnú mestskú a všetkých 25 veľmi primitívnych riťolescov obecných, údajných odBerníkov, údajných osobností! Toto sa stalo 1 ras  v histórii, a žiaľ práve v Trenčíne…. To je i100tne celosvetový unikát. 25 veľmi primitívnych riťolescov na jednom mieste a „pán primátor Mesta Trenčína“!! Oni si vás nedajú! Majú vás radi „v rámci svojich kapacít“  a potrebujú blbečka bez vôle a vlastného názoru. Teší ich, keď je niekto ešte trápnejší, smiešnejší, úbohejší ako oni! Dodal.

S veľmi primitívnou mafijou trenčianskou obecnou sa dostanete veľmi ďaleko. Teda jej aj naďalej verte a držte sa jej. Ozrejmil.

„pán primátor Mesta Trenčína pán primátor Mesta Trenčína pán primátor Mesta Trenčína pán primátor Mesta Trenčína,“ ja na psychia3ju na základe vášho odporúčania veľmi rád dobrovoľne pôjdem, ale predtým by som potreboval  od vás niekoľko veľmi 1duchých vecí.

Ide o moju budúcnosť a preto mám veľmi živý záujem aby sa neurobila nijaká chyba. Odporučenie na vyšetrenie v psychia3ji potrebujem od vás z tohto miesta „v rámci zákona v zmysle zákona podľa zákona aj v súlade so zákonom“ písomne. Objasnil.

Aby mohli odborníci „v rámci svojich kapacít“  posúdiť mieru môjho narušenia budem tiež potrebovať „v rámci svojich kapacít“ výpis z portálu CCS CarNet Pro 3.5. 1219. Konkrétne z cesty veľmi Súdnej dňa 1. júna 2014 13: 52 PM.

Ja som „v rámci svojich kapacít“ presvedčený o tom, že veľmi primitívni mafijáni trenčianski obecní veľmi primitívne klamú, že zastavili vozidlo a chceli údajný priestupok riešiť z tohto miesta na tomto mieste. „Urážať ľudí bes  dôkazov“ by nemal ani blázon, a preto uvítam všetky dôkazy mafijánstva, úbohosti a a klamstva od vás.

Na dokázanie môjho bludu preto budem potrebovať od vás dôkaz,              že veľmi primitívni mafijáni trenčianski obecní mestskí vozidlo zastavili a hliadka vystúpila z vozidla.

Bez takéhoto dokumentu nemá zmysel na psychia3ju chodiť! Preto mi určite „veľmi rád pomôžete“ a potrebný dokument mi poskytnete!

Dobrovoľne si tam zoberiem aj tie vaše primátorské komunálne táraniny! Úcta 1 k 2!   V psychia3ji budú mať veliký úspech! Ozrejmil.

„Chcem vám povedať, že toto nebude ,,one man show“. Za žiadnych okolností. Toto bude spolupráca. Vzájomná spolupráca. Som tu pre vás všetkých a budem očakávať tú spoluprácu aj od poslancov, aby bola čo najkorektnejšia. Jednu vec vám z toho miesta viem sľúbiť a sľúbim vám ju. V tomto meste sa určite bude brániť tomu, aby ktokoľvek chcel toto mesto zneužiť, aby chcel zneužiť peniaze tohto mesta, aby si ktokoľvek myslel, že ja a mestskí poslanci budú tí, cez ktorých sa presadí akýkoľvek individuálny záujem v prospech nejakého jednotlivca. Proti tomuto budem striktne bojovať. Sľubujem vám, že akonáhle sa s takým niečím stretnem, budem o tom verejne hovoriť, budem to komunikovať.“

j. sjeKel

Faktická poznámka:

„pán primátor Mesta Trenčína pán primátor Mesta Trenčína pán primátor Mesta Trenčína pán primátor Mesta Trenčína podľa nášho názoru v rámci svojich kapacít“ sa Eni Benková mýli. Môj hlavný problém je to, že som už zabudol na všetky údajné hodnoty novemBera, myslím si že mám patent na rozum, že si môžem „v rámci svojich kapacít“ dovoliť všetko, čo len chcem, a že mám „v rámci svojich kapacít“ aj právo riadiť aj ovládať ľudí. Dodal. Dali ste mi na To šancu!

A toto je veľmi nebezpečné pre celú spoločnosť!! Dodal.

13. apríla 2016

aK sú 2 prispôsobiví veľmi šťastní nechýba im 3.

Primitívni mafijánski kumpáni. Navždy svoji „v rámci svojich obmedzených kapacít“ mafijánskych!! V zlom aj ešte horšom! O dobre nemôže byť  v súvislosti s týmto „luckým odpadom“ reč!!

bakuliak

„ProtivníK je nesmierne  ťažký! Nemá To ľahké v rámci svojich obmedzených kapacít.“

doklad ktorý sa ani nevyhotovuje.

KP IL (5)

1

vyslovenej pravdy sa netreba báť (1)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *