„záKOn“

1

aK sú 2 veľmi primitívni mafijáni a klamári veľmi šťastní, nechýba im 3. veľmi primitívny mafiján a klamár!! Spresnil.

aK sú 2 prispôsobiví veľmi šťastní nechýba im 3.

   Elitní ctihodní mafijánski rezortní KOlegovia – Klamári    Ivan L. a Miloš K.   

„Pozri SUPER!“

aK sú 2 veľmi šťastní nechýba im 3  Môj MilošKOKO!!!!

1

Ctihodný Elitný ochranca údajného „poriadku“ v Meste mafijánskom saminšpektor Miloš Kubányi – „Pozri SUPER.“ Klamár, mafiján, primitív, zbabelec!! Tento veľmi primitívny mafijánisKO trenčiansky obecný sa za svoju príslušnosť k mafiji hanbí, aj za svoju mafijánsku rovnošatu, za veľmi primitívneho mafijána a klamára veľmi  „praktizujúceho katolíka pána primátora Mesta Trenčín,“ za celý riťolezecký „poslanecký zbor.“ To je asi najhlavnejší dôvod toho, že sa táto primitívna mafija trenčianska obecná  nazýva „polícia,“ aby sa v nej primitívi a klamári ako Kubányi, Liptai, Sedláček, i im tak veľmi podobní mohli cítiť komfortnejšie!! I keď v štáte darebáckom a Meste mafjánskom rozdiel medzi „políciou“ a mafijou nie je vôbec pozorovateľný! Spresnil. Veľmi primitívny klamár a mafiján obecný trenčiansky Kubányi je „podľa nášho názoru“ veľmi zjavne narušený, mal by sa spolu s rovnako primitívnym mafijánom  a klamárom „pánom primátorom Mesta Trenčín liečiť v psychiatrii,“ ale aj tento primitívny, zaujatý, zakomplexovaný ľudský úbožiak a mafijánisko obecný chodí bez dozoru ozbrojený, čo je pre obecenstvo a zvlášť pre mňa veľmi veľkou hrozbou!!  Spresnil a dodal.

„POLÍCIA“  Chcel som iba vidieť číslo mafijánske, ale táto túžba v Meste mafijánskom veľmi primitívnych mafijánov, vulgo „policajtov“ veľmi „obťažuje.“ Aj tie veľmi primitívne ušľachtilé „policajné“ tváričky sú hodné pozornosti veľmi „príslušných orgánov.“

2re sa zatvárajú…. Títo mafijánski trenčianski obecní primitívi sú ale veľmi smelí keď sú v tlupe, alebo bezpečne zalezení, a vtedy veľmi „odvážne“ na mňa primitívne pokrikujú, vypiskujú!!

0

130517 (10)

p2330163-k

Ako dodám, aj tentok somárik dievčatko Ruženka má v sebe viac luckej dô100jnosti, ako ten veľmi bežný trenčiansky obecný „policajný“ a primátorský mafiján, a poslanecký aj „novinársky“ riťolezec!! Priblížil a dodal.

Ako dodám, „nakoľko sa jedná o ich prirodzený prejav,“ primitívne riťolezectvo im robí „z tohto miesta“ veľmi dobre „v rámci svojich kapacít“ primitívnych riťolezeckých klamárskych! Spresnil.

130517 (13)

6

130517 (5) m

riťo lezec werejny

1 (7)

Dodala „žena.“

63

Primitív, mafiján, klamár, veľmi „praktizujúci požehnaný katolík.“ Spresnil. Ako dodám, ak ste tiež veľmi „praktizujúci požehnaný katolík“ ako tento mafiján a klamár Mgr. Richard Rybníček, tak sami veľmi dobre viete, že váš všetkomocný a všetkomohúci Ježiško vám vždy všetko odpustí „v rámci svojich neobmedzených kapacít!!“ Teda môžete bez obmedzenia veľmi primitívne klamať, podporovať tú najprimitívnejšiu mafiju trenčiansku obecnú, tak ako váš primitívny rezortný kolega Mgr. Richard Rybníček, a potom sa svojmu JeŽiškovi „v rámci svojich obmedzených kapacít“ vyspovedať, a budú na vás už večne a „neustále pôsobiť všetky nebeské milosti.“ Priblížil.

  Ako dodám, a po odpustení každého mafijánskeho svinstva s chuťou do ďalších!! Je to tak ako aj s „požehnaným“ Jožom Tisom. Ježiško ho požehnal „v rámci svojich neobmedzených kapacít,“ a Jožo mohol zas požehnávať „v rámci svojich obmedzených kapacít“ iných primitívnych lotrov a zločincov! Veľmi primitívny mafiján a klamár, veľmi „požehnaný pán primátor Mesta Trenčín“ Joža T. v tomto SMERe veľmi verne nasleduje!  „Drahého súdruha Stalina“ trenčiansky primitív, mafiján a klamár už nemá rád, ale našiel si iné vzory s rovnakými „hodnotami novemBera!“

SvR

1 (23)

Bundesarchiv_Bild_183-S72707,_Heinrich_Himmler

Aj toto je veľmi „praktizujúci katolíK,“ rezortný KOlega veľmi primitívneho mafijána a klamára „pána primátora Mesta Trenčín“ Mgr. Richarda Rybníčka. Mohol by nahradiť už veľmi nemilovaného súdruha Stalina na pozícii veľmi „Čestného občana“ Mesta mafijánskeho??!

vyslovenej pravdy sa netreba báť (1)

 

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *