„Diskusia“

noatusom

63

Ako dodám, presne 23. decem Bera 2014 som mal príležitosť na živo spoznať „v rámci svojich kapacít“ neprimitívnych „služobníKa ľudí“ ktorý si už neželá byť ani z tohto miesta  pomenovaný „v rámci svojich kapacít“ veľmi primitívnych. Objasnil spresnil a dodal. Ďakujem aj za To exekutíve!

Iniciatíva na osobný styk s vôličom vychádzala od „služobníKa ľudí,“ ktorý sa tejto mladíckej nerozvážnosti dopustil v stave povôlebnej psychózy. Spresnil.

pkm

Teras by už nijaký veľmi primitívny „služobníK ľudí“ také niečo            „v rámci svojich kapacít“ primitívnych neurobil!! Dodal.

Ale presne 23. decem Bera 2014 veľmi nepomenovaný „služobníK ľudí v rámci svojich kapacít“ veľmi primitívnych celkom presvedčivo predstieral v stave povôlebnej psychózy veľmi živý záujem o veci veľmi verejné.

Ako dodám, okrem iného sa mi veľmi primitívny „služobníK ľudí“ zdôveril „na tomto mieste v rámci svojich kapacít“ veľmi primitívnych aj s úvahou o zrušení veľmi primitívnej mafije trenčianskej obecnej – vulgo „polície.“

Práve tou povôlebnou psychózou a primitívnosťou „služobníKa ľudí“ sa dá táto v meste mafijánskom veľmi absurdná a nereálna úvaha ospravedlniť. Spresnil.

Teraz by si už nijaký veľmi primitívny „služobníK ľudí“ v meste mafijánskom toto nedovolil ani len pomyslieť, nie To ešte vysloviť               „v rámci svojich kapacít“ veľmi primitívnych!! Je nám to všetkým veľmi jasné. Hej.

noatusom

Rovnako by si už nijaký veľmi primitívny „služobníK ľudí“ z mesta mafijánskeho nedovolil  „v rámci svojich kapacít“  veľmi primitívnych „diskutovať“ so mnou na mieste prístupnom aj verejnosti! Spresnil.

Som síce aj na tomto mieste nie z vlastnej viny „v rámci svojich kapacít veľmi dobrý a inteligentný a viem vyselektovať veľmi zdravé názory od veľmi chorých,“ ale aj keď toto nie je prenosné na človeka, nijaký veľmi primitívny „služobníK ľudí“ z Mesta mafijánskeho nemôže riskovať svoju „v rámci svojich kapacít“ ťažko vybojovanú pozíciu veľmi primitívneho „služobníKa ľudí“ Mesta mafijánskeho. Uzavrel a dodal.

 

Svetu veľmi trvanlivý Mier „v rámci svojich kapacít.“

                                                j. sjeKel

                               5

  63

29

 koko-s

 

 

v Meste mafijánskom 23. decem Bera 2016

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *