tupci, blbci a chuji….??!!

Každý pacient seba najlepšie pozná a tak sa vie aj najpresnejšie ohodnotiť. A keď sa poniektorí samodiagnostikujú ako „tupci, blbci a chuji,“ ja určite nebudem s nimi o Tom polemizovať!!

Nech ale nie som podozrivý z neprimeranej zaujatosti voči údajným „orgánom ochrany práva“ údajného, dám prie100r ich bývalému rezortnému kolegovi z družobnej VB, ktorý má na rozdiel odo mňa aj iné skúsenosti s KOlegami….

– sebevědomé nadlidi, kterým uniforma nahrazuje jejich „lidskou malost“, kterou vnitřně cítí…. —  http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2015112203 — a ja som celoročný doplnoK k rovnošate.

Táto veľmi závažná DÚ 158/ TN – 2015 sa stala presne dňa 21. januára 2015. Aké výsledky odvtedy údajné „orgány ochrany práva“ údajného dosiahli v oblasti veľmi dlhodobého, úmyselného „porušovania zákona v súvislosti s parkovaním vozidiel“ je vidieť každý deň na ceste, chodníku, križovatke aj údajne „chránenej zeleni v majetku mesta.“ Údajné „orgány ochrany práva“ údajného toto veľmi dlhodobé, úmyselné „porušovanie zákona v súvislosti s parkovaním vozidiel“ dlhodobo úmyselne preukázateľne tolerujú a dokonca obhajujú!

Zato si svoju „moc“ dokazujú na cykli100ch a zvlášť na mne!!

Všetko sa stalo presne tak ako som To napísal v sťažnosti a následnom doplnení.

 

________________________________________

 

  1. marca 2015

                                                   MINISTERSTVO VNÚTRA SLOVENSKEJ REPUBLIKY

 

SEKCIA KONTROLY A INŠPEKČNEJ SLUŽBY

 

Pribinova 2, 812 72 Bratislava

 

 

 

 

 

Sťažnosť na policajtov práp. Petra Husára a ppráp. Tomáša Slašťana

 

   Dobrý Deň

 

Dňa 21. januára 2015 som bol ako cyklista zastavený na ulici 28. októbra v Trenčíne hliadkou trenčianskej polície v zložení práp. Peter Husár a ppráp. Tomáš Slašťan. Údajným dôvodom bolo to, že som jazdil na bicykli po tom, čomu sa v Trenčíne hovorí „chodník.“ Áno, prešiel som „v zmysle zákona“ kúsok po tom, čomu sa v Trenčíne hovorí „chodník,“ nikoho som tým ale neohrozil, nespôsobil som nijakú škodu. Iba som tým splnil podmienku na To, aby trenčianski „policajti“ Husár a Slašťan mohli ukázať svoju „policajnú“ aj ľudskú úbohosť, čo sa im aj veľmi dokonale podarilo!

Nebudem sa zaoberať tým, čo predchádzalo tomu, že som prešiel asi 20 metrov na bicykli po „chodníku.“ Podstatou sťažnosti je veľmi primitívne správanie „policajtov“ ktoré si voči mne ani nikomu inému nemôžu dovoliť v nijakom prípade.

Keď ma „policajt“ oslovil bol som už na ceste. Pýtal sa prečo jazdím po „chodníku,“ žiadal odo mňa občiansku legitimáciu hoci ma veľmi dobre pozná a čo bol aj hlavný dôvod toho že ma začali „kontrolovať.“ „Porušenie zákona“ nie je v Trenčíne tým hlavným motívom!

Vysvetlil som mu pokojne čo sa stalo a povedal som – „Keď ste už tu poďte sa pozrieť vedľa na križovatku ako sa tam parkuje.“ Odpovedal že ho to nezaujíma, nato som ja povedal – „Ja si vás nahrám“ a chcel som zapnúť fotoaparát ktorý som mal zavesený na krku. A tým to začalo!! Vtedy mi „policajt“ Husár chytil do pravej ruky môj fotoaparát, silno ho ťahal dole a k sebe a pritom nepríčetne kričal –            „ nebudete nahrávať, fotiť, lebo riešim váš priestupok.“ Považujem takéto primitívne, násilnícke, bezdôvodné, neprimerané správanie „policajta“ za napadnutie, a preto som povedal „policajtovi“ Slašťanovi ktorý sa na vyčíňanie Husára len nečinne prizeral a primitívne sa usmieval – „To je čo??“ Keď Husár skončil povedal som, že zavolám policajnú inšpekciu a chcel som vytiahnuť telefón. Nedovolili mi ani to. Povedal som, že mám právo nahrávať a odvolával som sa pritom na rozhodnutie Ústavného súdu v tejto veci. Nepomohlo!

„Policajt“ Slašťan mi čítal zákon podľa ktorého nesmiem robiť nič iné iba poslúchať ich pokyny, lebo ma obvinia aj z neposlúchania. Povedal som, že keď porušujú moje práva mám právo neposlúchať. Informoval ma, že môžem podať sťažnosť. Na to som mu povedal že nemám žiadny dôkaz a Vy budete klamať….!! Potom zas prevzal iniciatívu „policajt“ Husár. Stál som a držal bicykel veľmi „neznámej značky, zelenej farby.“ Povedal mi okrem iného, – „nerobte prudké pohyby, majte ruky tam kde ich máte.“ Vyhovel som mu. Po chvíli som si chcel zapnúť kabát, začal primitívne kričať – „Nehýbte sa, nerobte prudké pohyby, ja neviem či ma nechcete zabiť“….

A takto to pokračovalo. Správali sa ako keby chytili veľmi nebezpečného ozbrojeného teroristu. Pritom som iba prešiel kúsok po chodníku na bicykli             „v zmysle zákona!“

Nakoniec rozhodli že ma zoberú na strážnicu. Vozidlo som nechal pri vchode domu a išlo sa pokračovať vo veľmi trápnej „policajnej“ fraške.

Pri jazde som policajtom ukazoval autá ktoré dlhodobo parkujú na križovatke a na úzkej ceste nie „v zmysle zákona,“ povedal mi – „Zdržte sa komentára.“

Na to som odpovedal, že podľa zákona sú povinní zasiahnuť, ale zároveň mi bolo jasné, že akýkoľvek pokus o rozumnú komunikáciu s menovanými je zbytočný!

Tak som iba dodal, – „Aj takto sa vytvára povesť polície.“ „Policajt“ Husár mi odpovedal – „Je mi jedno čo si o mne myslíte“….Toto vyjadrenie „policajta“ ja považujem za veľmi vážny problém! Nemalo by mu to byť jedno! Je to nebezpečné!!

Počas jazdy „policajt“ Husár niekomu telefonoval a povedal – „Veziem Sjekla“…. Toto je najdôležitejšia okolnosť celej udalosti. Nie to čoho som sa údajne dopustil. Potrebovali mňa! Mne bolo treba dokázať kto je v mafijánskom meste pánom. V aute povedal aj toto – „Ja neviem či z fotoaparátu nevyletí guľka a nezabije ma.“ Poznámka – Keď to nevie, nemal sa ho vôbec dotýkať!! Čo keby na ňom stlačil niečo čo nemá a „guľka ktorá by z neho vyletela“ by mu prestrelila srdco….??!

Mám 63 rokov a podľa „polície“ trenčianskej obecnej predstavujem ako cyklista pre spoločnosť najväčšiu hrozbu! Títo veľmi primitívni „policajti“ obecní trenčianski ma veľmi dlho veľmi primitívne bezdôvodne prenasledujú, napádajú, ohrozujú, šikanujú, spôsobujú mi škodu.

Nepoznám v Trenčíne horších, nebezpečnejších a zákernejších ľudí ako sú trenčianski obecní „policajti!“

Niektorí „policajti“ štátni ale považujú veľmi primitívnych „policajtov“ trenčianskych obecných za svojich „kolegov“ a teda aj za svoju povinnosť chrániť ich údajnú „vážnosť česť aj dôstojnosť.“ Veľmi nepríjemná situácia pre mňa!

Mám podozrenie, že na tomto mojom veľmi primitívnom dlhodobom prenasledovaní a ohrozovaní sa okrem veľmi primitívnych „policajtov“ trenčianskych obecných a ich rovnako primitívnych kumpánov podieľajú aj „policajti“ štátni.

Po príchode na strážnicu mi „policajt“ Husár rozkázal aby som si dal fotoaparát do tašky a počkal. Po krátkej chvíli začal so mnou spisovať zápisnicu. Rozprával pri tom veľmi veľa hlúpostí čo bol veľmi veľký kontrast oproti tomu akú skúsenosť mám s inými policajtmi. Tak okrem iného povedal – „Ja neviem či ma nechcete pichnúť do krku?? Ja neviem či ma nechcete zabiť“….

Pozeral som pritom na policajta Slašťana a povedal som – „Čo keď vyjdem odtiaľto a niekoho zabijem?“ On pozeral na mňa, krútil očami a nič nehovoril.

Pripomínam, že som bol predvedený ako cyklista a podozrivý z údajného priestupku za jazdu po údajnom chodníku!

Počas spisovania zápisnice sa ma policajt Slašťan opýtal čo mám pri sebe, vraj sa môže o tom presvedčiť, a rozkázal mi aby som vyložil na stôl všetko čo mám. Vyložil som kľúče od bytu, telefón v puzdre a skladací meter.

Po chvíľke mi napadlo, že vypnem telefón. Zobral som ho teda, otvoril puzdro a zároveň vyskočil „policajt“ Husár a kričal – „Čo robíte nehýbte sa“! Pokojne som mu povedal, že chcem vypnúť telefón. Bol som ale v strese a tak som si neuvedomil, že telefón bol predtým vypnutý. Stlačil som tlačítko čím som ho zapol a „policajt“ Husár pritom pokračoval vo svojom hysterickom prejave. Vysvetlil som mu čo sa stalo, telefón som znovu vypol, čo ale trvalo krátku dobu, a položil ho na stôl. „Policajt“ Husár mi rozkázal dať všetky moje veci zo stola do tašky ktorú som mal položenú vedľa stoličky a s komentárom – „Ja neviem čo si tu pozapínal“ zobral moju tašku s tým, že tašku dá do miestnosti stálej služby. Za chvíľu ale svoje rozhodnutie zmenil a položil ju vedľa dverí tak, „aby som na ňu videl.“ Potom pokračoval v spisovaní zápisnice.

Po skončení som sa ho opýtal – „Žijeme v demokratickej spoločnosti, z akého dôvodu mi zakázal nahrávať?“ Odpovedal – „Ja nechcem aby ste ma nahrávali. Neželám si To!“

Ja nechcem, neželám si To, aby ma hocikedy v budúcnosti mohol prenasledovať ako verejný činiteľ takýto „policajt!!“ Práve tomu som viac ako 20 rokov vystavený zo strany veľmi primitívnych „policajtov“ trenčianskych obecných!!

 

Nedá sa takto stručne napísať všetko, je ale nespochybniteľné, že správanie policajtov bolo neprimerané okolnostiam, zjavná pomsta za moju aktivitu a veľmi bolo pritom vidieť, že ma chcú k niečomu vyprovokovať. Musím sa zmieniť aj o tom, že nikto z prítomných policajtov Husára nenapomenul, neupozornil ho, že prekračuje hranice. Pritom musia sami veľmi dobre vedieť, keď s ním pracujú, že jeho správanie je problematické! (Takáto moja skúsenosť s ním nebola prvá.)

Husár si ale naďalej neobmedzene pri mne užíval svojich 14 sekúnd slávy ľudského úbožiaka v rovnošate policajta slovenského. (Je mu jedno čo si o ňom myslím!)

Nechcem určovať diagnózu, tak ako to robia iní o mne, ale „policajt“ Husár je mierne povedané nevyrovnaný, má zjavné problémy, a taký by nemal byť policajtom!! Je pre mňa hrozná predstava, že sa mi bude môcť ako „verejný činiteľ“ hocikedy v budúcnosti beztrestne mstiť!

Dňa 9. marca 2015 som dostal Rozkaz o uložení sankcie za priestupok z ktorého som sa okrem iného dozvedel aj to, že – „Nakoľko sa Jozef Sjekel správal arogantne a odmietol s hliadkou spolupracovať na doriešení priestupku proti BaPCP bol predvedený na OO PZ Trenčín“….

Toto je primitívne „policajné“klamstvo a nie jediné!!

Nepovedal som jediné slovo, neurobil jedinú vec, ku čomu by som sa aj dnes nehlásil! Údajne som sa správal arogantne, a chcel som si to ako dôkaz nahrať čo mi „policajti“ neoprávnene neumožnili! Naopak, bol by som veľmi rád, keby „policajti“ nahrali celý priebeh „riešenia priestupku.“ Za účelom zistenia pravdy som ochotný podstúpiť skúšku na detektore klamstva a to isté očakávam aj od „policajtov.“

Túto sťažnosť by som ani nemusel písať, keby bola možnosť riešiť veci na miestnej úrovni. 4. februára 2015 som žiadal o stretnutie s riaditeľom KR PZ               v Trenčíne. Na túto ponuku som dodnes nedostal odpoveď. To je aj dôvod prečo posielam sťažnosť na ministerstvo. Ale Vy veľmi dobre viete ako ďalej. Pošlete ju na základe veľmi „vecnej aj miestnej príslušnosti“ do Trenčína na „vybavenie“ a oni tiež vedia ako sa to robí….

Ďakujem.

j. sjekel

_________________________________________

 

V prílohe posielam podobenky trenčianskych „kolegov“ obecných.

From: Sjekel Jozef [mailto:sjekel.j@gmail.com]
Sent: Wednesday, February 4, 2015 6:15 AM
To: ‚krpztn@minv.sk‘
Subject: S

 

Dobrý Deň

 

Chcel by som sa stretnúť s pánom riaditeľom KR PZ Trenčín vo veci veľmi nevhodného správania policajtov. Nie obecných.

Bolo by to možné?                                                                                                                               Ďakujem.

j. sjekel

___________________________________________

 

 

 

  1. marca 2015

                                                  MINISTERSTVO VNÚTRA SLOVENSKEJ REPUBLIKY

 

SEKCIA KONTROLY A INŠPEKČNEJ SLUŽBY

 

Pribinova 2, 812 72 Bratislava

 

 

 

 

 

Doplnenie k sťažnosti na policajtov práp. Petra Husára

a ppráp. Tomáša Slašťana

 

                                      Dobrý Deň

 

Dňa 20. marca 2015 som si bol pozrieť priestupkový spis k údajnému „priestupku proti priestupku proti BaPCP“ ktorého som sa údajne dopustil ako cyklista dňa 21. januára 2015.

Zo spisu som sa dozvedel veľmi nové skutočnosti ku ktorým sa musím vyjadriť.

Keď som v sťažnosti napísal – „Iba som tým splnil podmienku na To, aby trenčianski „policajti“ Husár a Slašťan mohli ukázať svoju „policajnú“ aj ľudskú úbohosť, čo sa im aj veľmi dokonale podarilo!“ – tak som sa vôbec nepomýlil!!

Nedokázal som však vtedy odhadnúť mieru tej úbohosti.

Že som išiel na bicykli kúsok po „chodníku“ a chceli ma a potrebovali za to bezdôvodne šikanovať im uznávam, majú na to primerané schopnosti aj kompetencie, určite po takejto príležitosti dlho túžili, ale že majú potrebu až takto úboho primitívne klamať je trápne, a malo by to byť pre nich aj nedôstojné. Malo. Sú to však „policajti“ a ukázali čo v skutočnosti sú…. Sami to aj so znalosťou veľmi konkrétne pomenovali – údajne sú „Blbci, Tupci, Chuji.“ Nepoznám ich ešte až tak dobre, aby som mohol v tejto veci s nimi o tom polemizovať. Tak to nechám tak! Podľa toho ako sa správali im v tom dávam za pravdu. Ako sa cítia vedia najlepšie oni sami. Túto ich diagnózu som však nevyslovil ja!!

Zabudol som v sťažnosti uviesť, že „policajt“ Husár mi povedal, „nahral som vás na kameru,“ neskôr ako som stál s vozidlom na chodníku ma fotil telefónom. V spise video ani fotografia nie sú. Fotografoval ma „v zmysle zákona“ alebo len pre vlastnú potrebu?? Z akého dôvodu?

Vôbec sa nezmieňujú ani o tom, že mi neoprávnene zakázali nahrávať priebeh riešenia údajného priestupku, ani zatelefonovať na policajnú inšpekciu.            No a samozrejme zabudli uviesť aj to primitívne násilie Husára na mne!

Pokiaľ ide o ďalšie vyjadrenia „policajtov“ ohľadne môjho údajného správania a vyjadrovania, tak stále platí To čo som uviedol v sťažnosti!

„Dňa 9. marca 2015 som dostal Rozkaz o uložení sankcie za priestupok z ktorého som sa okrem iného dozvedel aj to, že – „Nakoľko sa Jozef Sjekel správal arogantne a odmietol s hliadkou spolupracovať na doriešení priestupku proti BaPCP bol predvedený na OO PZ Trenčín“….

Toto je primitívne „policajné“klamstvo a nie jediné!!

Nepovedal som jediné slovo, neurobil jedinú vec, ku čomu by som sa aj dnes nehlásil! Údajne som sa správal arogantne, a chcel som si to ako dôkaz nahrať čo mi „policajti“ neoprávnene neumožnili! Naopak, bol by som veľmi rád, keby „policajti“ nahrali celý priebeh „riešenia priestupku.“ Za účelom zistenia pravdy som ochotný podstúpiť skúšku na detektore klamstva a to isté očakávam aj od „policajtov.“

 

Nie je potrebné tu podrobne rozoberať jednotlivé výroky „policajtov“ po zákonnom poučení ktorému údajne porozumeli. Všetko je to úbohé primitívne klamstvo, nedôstojné človeka!

Nebudem „po celý čas vulgárne nadávať“ niekomu, na kom je veľmi jasne vidieť že je to úbožiak ktorý má veľmi naliehavú potrebu dokazovať si niečo takýmto úbohým, primitívnym, aj ľudsky nedôstojným spôsobom. Nerobil som to nikdy doteraz a nemám nijakú potrebu robiť to práve v takej situácii do ktorej ma úmyselne dostali „policajti“ Husár        so Slašťanom! Úbohí primitívi, chránení inštitútom „verejného činiteľa,“ pre ktorých je rovnošata asi jediným zdrojom ich „hodnoty“!

Keď som v sťažnosti proti uzneseniu o trenčianskych veľmi primitívnych obecných „policajtoch“ okrem iného napísal – „Toľko zlomyseľnosti, zaujatosti, snahy ublížiť mi za každú cenu….“ – tak toto platí doslova aj na „policajtov“ Husára a Slašťana, ich ctených „kolegov.“ Aký iný zmysel to však má, okrem uspokojenia „policajných“ úbožiakov??! Obecných aj štátnych? Čo užitočné urobili tým, že ma nezmyselne šikanovali?? (Chápem, že pre nich To bola veľmi významná udalosť! Snáď za to očakávajú aj ocenenie. Veď som sa údajne „dopustil priestupku proti priestupku proti BaPCP“)

Takéto primitívne správanie je pochopiteľné a očakávané od „policajtov“ trenčianskych obecných, „kolegov policajtov“ Husára so Slašťanom, a žiaľ nie len ich….

Keď „kolegovia“ v úradnom zázname okrem iného uvádzajú, že som sa údajne „hanlivo vyjadroval na adresu MsP Trenčín,“ treba si pozrieť fotografie tých „policajtov“ MsP Trenčín ktoré som poslal ako prílohu k sťažnosti a aj tie, ktoré posielam teraz. Ako je možné sa o tomto veľmi primitívnom obecnom trenčianskom panoptiku vyjadriť „hanlivo??“

A keď sa teraz pravdivo vyjadrím, že „policajti“ Husár a Slašťan sú veľmi úbohí primitívni klamári, a Husár aj násilník, a toto pravdivé vyjadrenie je zároveň aj „hanlivé na ich adresu,“ alebo aj na adresu polície slovenskej, tak ja nemám nijakú možnosť ani kompetenciu tento „hanlivý“ prívlastok zmeniť!

Celý priebeh „riešenia“ údajného priestupku pripomínal poľovačku na líšku ktorú psi dobehli a dorážajú na ňu. Na rozdiel od líšky som ale nemal nijakú možnosť brániť sa. Havko nie je primitívny, zákerný, zlomyseľný, zaujatý „verejný činiteľ,“ zneužívajúci svoje postavenie a ktorý potom VŽDY primitívne klame, a líške nehrozí nijaký postih „v zmysle zákona“ za obranu svojich oprávnených záujmov. Bol som preto v prítomnosti „policajtov“ veľmi vystrašený, hlavne po primitívnom útoku Husára, nijako som im neodporoval, lebo som nevedel, čo všetko si títo zákerní primitívni úbožiaci voči mne ešte dovolia s vedomím svojej úradnej „moci“ nado mnou!

Ich výmysly o tom, že som sa údajne po celý čas správal arogantne a hliadku som údajne po celý čas urážal veľmi hrubými vulgarizmami sú len policajnou fantáziou alebo ich želaním. Keď sa im aj napriek ich veľmi veľkému nasadeniu a úsiliu nepodarilo ma k niečomu nepatričnému vyprovokovať, tak si To museli vymyslieť!! Veď od začiatku to aj bolo veľmi pravdepodobne súčasťou ich plánu. Len preto mi venovali svoju pozornosť.

Takéto konanie „policajtov“ považujem za veľmi nebezpečné, a preto žiadam dôkladné vyšetrenie tejto záležitosti.

j. sjekel

1

2

4

5

6

7

9

10

11

12

A takto sa sťažnosť v darebáckom štáte „vybavuje.“ Z inšpekcie VB som nedostal odpoveď ani len takúto primitívnu….              20. decembera 2015 si rovnakú akciu zameranú na údajnú bezpečnosť aj plynatosť zrealizovali kolegovia Husára a Slašťana. Tá primitívna „lucká malosť“ sa túži v rovnošate „VŽDY“ prejaviť. O tom až po tom….

13

14

15

16

17

18

19

20

21

Takto dlhodobo parkujú veľmi primitívne „sebevědomé nadlidi, kterým uniforma nahrazuje jejich „lidskou malost“, kterou vnitřně cítí“….

A nevadí im primitívne prenasledovať cykli100v ktorí zo strachu jazdia                          v mafijánskom meste údajne pre ľudí aj po tom, čomu sa v mafijánskom Meste hovorí „chodník.“

22

23

24

Takto dlhodobo parkujú veľmi primitívne „sebevědomé nadlidi, kterým uniforma nahrazuje jejich „lidskou malost“, kterou vnitřně cítí“….

A nevadí im primitívne prenasledovať cykli100v ktorí zo strachu jazdia                          v mafijánskom meste údajne pre ľudí aj po tom, čomu sa v mafijánskom Meste hovorí „chodník.“

25

26

27

28

29

jozko hanba ti

Jozko,najväčšie ***** v tomto městě si ty.a nie len tu.ale aj na slovensku.v Europě.jednoducho na celom světě.akvarijna rybka ma väčšie IQ jako ty.

Reagovať | aaaaa001

11.10.2015

Prosím aby aj túto tému věľmi obohatil svojim primitívnym vyňadrením významný slověnský intelěktuál a aj 1ducho na věľmi celom Světě DušanKO M.ktorý sa neliěči v psychině a ktorého IQ jě ěště väčšiě ako To mojě a blíži sa až k hranici IQ akvarijněj rybky.Dodal.

http://sjekel.blog.sme.sk/c/398593/tupci-blbci-a-chuji.html                  

tento text som napísal na blog  SME 21. januára 2016. Pre veľmi primitívny riťolezecký NEZÁoVISLÝplátok SME bol veľmi škodlivý a preto ho bes akéhokoľvek vysvetlenia zrušil. Tak skúšam či bude rovnako škodlivý aj teraz. Povedal  a dodal.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *